Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan lány/nő akinek...

Van itt olyan lány/nő akinek sikerült már az oldalon eredményesen ismerkednie?

Figyelt kérdés

Elsősorban olyanra gondolok, hogy tartós kapcsolat lett belőle.

A néhány levélváltás vagy ghostingolás nem számít.

Férfiak válasza nem releváns, van saját tapasztalatom.

2022. nov. 25. 13:17
 1/9 anonim válasza:

Semmilyen oldalon nem sikerült még eredményesen ismerkedni. A randiig el sem jutottam május óta, csak egyszer.

És még mielőtt bárki azt hiszi, hogy én válogatok túlzottan, elárulom, hogy többször volt már olyan is, hogy a pasi tűnt el egyetlen szó nélkül.

N

2022. nov. 25. 14:20
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy megosztottad velem a személyes tapasztalataidat, de nem ez volt a kérdés. Saját sikertelen tapasztalatokkal már rendelkezem. Most inkább olyan emberek véleménye érdekelt elsősorban akik sikert tudtak elérni az internetes társkeresésben.

Ha ez most egy társkereső kérdés lenne, akkor privátban akár próbálkozhatnánk, de ez most pont nem azzal a szándékkal indult. Nem fogok senkit sem letámadni csak azért, mert vette a “bátorságot” és írt választ a kérdésem alá. Ettől függetlenül neked is köszönöm, hogy írtál.

2022. nov. 25. 14:29
 3/9 anonim válasza:

Bár nem velem kapcsolatos, de igen én ismerek ilyen lányt. Már összeköltöztek.

Amúgy ne legyél már bunkó szegény elsővel, örülj neki hogy válaszolt :D Manapság már az is csoda, ha valaki veszi a fáradtságot erre...

28/F

2022. nov. 25. 16:50
 4/9 anonim válasza:
Mit értesz eredményes alatt?
2022. nov. 25. 19:43
 5/9 A kérdező kommentje:
“Elsősorban olyanra gondolok, hogy tartós kapcsolat lett belőle.”
2022. nov. 25. 19:45
 6/9 anonim válasza:
Mennyire tartós?
2022. nov. 25. 19:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Legalább két év szavatossági idő hátravan még az első levél felbontása után.
2022. nov. 25. 19:48
 8/9 anonim válasza:

7

Hát akkor én nem nyilatkozhatok még. :)

2022. nov. 25. 19:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Attól függetlenül én gratulálhatok. :)
2022. nov. 25. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!