Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt hölgy, aki Bp-i,...

Van itt hölgy, aki Bp-i, "jófiúval" (=férfival) ismerkedne?

Figyelt kérdés

Sajnos látom magam körül, hogy a nők 80%-át a karizmatikus, egoista, beképzelt, nagyotmondó férfiak hozzák lázba.. .:D Aztán jön a sírás...

Na én nem vagyok ilyen, de legalább nem csallak meg, nem akarlak ledominálni, megverni, állandóan bizonyítani hogy semmit nem érsz, non-stop felülkerekedni rajtad ... :D A nagyotmondásra pedig eleve nincs is szükségem.. :D

Jaja bevállalom a "béta" státuszt, úgy is divat címkézni az embereket manapság. Van önértékelésem, és szembe is szembe merek vele nézni. :D Nem úgy mint az alfák :D Annak ellenére hogy az élet egyéb területén egyébként sikeresnek érzem magam.

Hátha a konzervatív értékekre van még még igény... :)

Itt nem válaszolok, csak magánban. A sértegetést pedig jól bírom (hiszen nem vagyok alfa). Ha valaki itt karja köszürülni a nyelvét, rajta... hagy nevessek egy jót :D Úgysem engem minősít... :D

Szép napot :D

Egyedülálló, 40/F

2022. nov. 16. 22:41
 1/8 anonim válasza:
Bocsi én a rosszakra bukok 😉 de azért cuki kérdés
2022. nov. 16. 23:09
 2/8 anonim válasza:
Nekem leginkább egy pénzes pali kéne. 90-40-90. 90 éves, 40 fokos lázzal és 90 millióval a bankban. (az nem is sok)
2022. nov. 17. 00:04
 3/8 anonim válasza:
"Sajnos látom magam körül, hogy a nők 80%-át a karizmatikus, egoista, beképzelt, nagyotmondó férfiak hozzák lázba." Ah, negyvenéves incel.
2022. nov. 17. 06:38
 4/8 anonim válasza:

#3:

Olvass utána legalább a Wikipédián mit jelent a szó, ha már használod. A kérdező nem írta azt: hogy siekretelen a nők terén, és sosem lett volna párkapcsolata. Az pedig hogy valaki éppen szingli, az nem jelenti azt hogy csakis incel lehet. Vagy mindenki aki szingli az neked incel? :D

Mellesleg van igazság abban amit ír. Csak a barátnőim körében nem kevés a lelki terror és bántalmazás a férfiak részéről. Azok mégis ha kilépnek egy kapcsolatból, megint ugyanolyanba kerülnek.

De ezért hozzátenném, az az "elmélet" miszerint a nők 70%-a a férfiak 10%-ra hajt, fordítva is igaz. Ti férfiak is 70%-ban a nők csupán 10%-ra hajtotok (most a kósza "csak luka legyen" dugásokat leszámítva). Ezért is van ennyi szingli nő és férfi. Egymást keresik, de valahogy nem találják egymást.

A keresőnek sok sikert, cuki a hirdetés tényleg, és bátor hogy így be meri vállalni... :D Sok sikert.

32/N

2022. nov. 17. 09:48
 5/8 anonim válasza:
A jófiú egyenlő a tutyimutyi papucs pasikkal?
2022. nov. 17. 15:35
 6/8 anonim válasza:
#3 van valami forrásod?
2022. nov. 17. 16:43
 7/8 anonim válasza:

#5:

Persze... :) Amiennyiben az alfahímek/rosszfiúk pedig egyenlőek a nőverő, nőalázó, agyatlan de beképzelt narcisztikusokkal.

2022. nov. 17. 17:57
 8/8 anonim válasza:
Szerintem van rá igény, de tényleg! Nem tudom hol próbálsz ismerkedni, de a gyakori-t nem tartom jó helynek erre. Sokan épp ilyen normális srácot keresnek. Talán jó lenne, ha nem kategorizálnád magad és nem ezek mentén gondolkoznál. Ha online, akkor egy jó profil (priviben szívesen segítek, hogy mit igen, mit ne) ha élőben akkor meg egy jó hobbi, természetjárás, futás, tánc stb..
2022. nov. 21. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!