Van itt hölgy, aki Bp-i, "jófiúval" (=férfival) ismerkedne?
Sajnos látom magam körül, hogy a nők 80%-át a karizmatikus, egoista, beképzelt, nagyotmondó férfiak hozzák lázba.. .:D Aztán jön a sírás...
Na én nem vagyok ilyen, de legalább nem csallak meg, nem akarlak ledominálni, megverni, állandóan bizonyítani hogy semmit nem érsz, non-stop felülkerekedni rajtad ... :D A nagyotmondásra pedig eleve nincs is szükségem.. :D
Jaja bevállalom a "béta" státuszt, úgy is divat címkézni az embereket manapság. Van önértékelésem, és szembe is szembe merek vele nézni. :D Nem úgy mint az alfák :D Annak ellenére hogy az élet egyéb területén egyébként sikeresnek érzem magam.
Hátha a konzervatív értékekre van még még igény... :)
Itt nem válaszolok, csak magánban. A sértegetést pedig jól bírom (hiszen nem vagyok alfa). Ha valaki itt karja köszürülni a nyelvét, rajta... hagy nevessek egy jót :D Úgysem engem minősít... :D
Szép napot :D
Egyedülálló, 40/F
#3:
Olvass utána legalább a Wikipédián mit jelent a szó, ha már használod. A kérdező nem írta azt: hogy siekretelen a nők terén, és sosem lett volna párkapcsolata. Az pedig hogy valaki éppen szingli, az nem jelenti azt hogy csakis incel lehet. Vagy mindenki aki szingli az neked incel? :D
Mellesleg van igazság abban amit ír. Csak a barátnőim körében nem kevés a lelki terror és bántalmazás a férfiak részéről. Azok mégis ha kilépnek egy kapcsolatból, megint ugyanolyanba kerülnek.
De ezért hozzátenném, az az "elmélet" miszerint a nők 70%-a a férfiak 10%-ra hajt, fordítva is igaz. Ti férfiak is 70%-ban a nők csupán 10%-ra hajtotok (most a kósza "csak luka legyen" dugásokat leszámítva). Ezért is van ennyi szingli nő és férfi. Egymást keresik, de valahogy nem találják egymást.
A keresőnek sok sikert, cuki a hirdetés tényleg, és bátor hogy így be meri vállalni... :D Sok sikert.
32/N
#5:
Persze... :) Amiennyiben az alfahímek/rosszfiúk pedig egyenlőek a nőverő, nőalázó, agyatlan de beképzelt narcisztikusokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!