Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Férfi társaim, ti még hogy...

Férfi társaim, ti még hogy mertek ismerkedni?

Figyelt kérdés
Én már bevallom, nem nagyon. Ki tudja, mit gondolnak creepynek, perverznek, nem hiányzik ez nekem. Nem, nem küldök farokképet, nem taperolok, nem fütyülök. Csak már annyira idegroncs mindenki, hogy úgy vagyok vele, hogy nem hiányzik ez nekem.
2022. nov. 15. 20:55
1 2
 1/11 anonim válasza:
Pedig normálisnak tűnsz. Nem kellene feladnod. Ha látsz egy szimpatikus nőt, és adott a lehetőség, menj oda hozzá, szólítsd meg, esetleg ajánld fel a segítséged. Szorítok! :)
2022. nov. 15. 20:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi, mondjuk kissé trehány lett a fogalmazás, de ezek szerint a lényeget tudtam közölni. 🙂
2022. nov. 15. 21:02
 3/11 anonim válasza:

Kb ugyan ez a helyzet nálam is. Mondjuk nálam megvan az alapvető udvariasság is, kedves vagyok másokkal és segítőkész vagyok. Gondolom ez megvan nálad is.

Tisztelem a nőket, nem bánok velük tárgyként, ezért se csinálom az általad felsorolt dolgokat.

Mégis valahogy szingli vagyok. De kezdem azt érezni egyre jobban, hogy jó ez így.

2022. nov. 15. 21:16
 4/11 anonim válasza:
Jobb is egyedül. Nekem feleségem van és csak a gond van vele.
2022. nov. 15. 21:19
 5/11 anonim válasza:

Aki tetszik megszólítom, beszélgetek vele. Ha hajlandó rá. Ha nem akkor megyek arrébb.

Egy beszélgetés alapján kialakul egy kép vica-versa. Ha tetszik ez a kép, akkor további beszélgetések jönnek aztán úgyis kialakul.

Ha meg nem, azt meg érzi, látja az ember... akkor tovább kell lépni.

2022. nov. 15. 21:20
 6/11 anonim válasza:
Én már sehogy. A mersz még csak-csak meglenne (bár ez sem mindig, főleg akkor, amikor az utcán kellene megszólítanom azt a csajt, akit hébe-hóba látok), legtöbbször inkább már csak a kedv hiányzik. Kell a francnak a felesleges körök lefutása, az idő- és energiapazarlás, vagy hogy hülyítsenek (mosolygás, szemezés stb.), aztán meg ha kezdeményezek, akkor megpróbálják úgy beállítani, hogy én értettem félre, és ők nem is úgy gondolták. Neten sincs sok értelme, tömegével jönnek elő az élhetetlen, kommunikációra képtelen, a semmire felfuvalkodott nőszemélyek, jobb esetben még kifogsz egy-egy normálisat, de az is lelép szó nélkül. Társkeresőn meg még fizethetsz is ezért a nagy semmiért.
2022. nov. 15. 21:34
 7/11 anonim válasza:
Úgy, hogy nem szeretnék egyedül megdögleni. De a legszomorúbb, hogy már képcserénél járunk, tudom, hogy néz ki, erre eltűnik szó nélkül. Ez a legrosszabb.
2022. nov. 15. 22:52
 8/11 anonim válasza:
#7: Ez így szokott lenni, a nők nagy része csalódásként éli meg, ha nem úgy nézel ki, mint Chris Hemsworth (és még ők mondják, hogy a férfiak felszínesek, és csak a topmodellekre buknak). Egyébként az sem biztos, hogy saját magáról küldte a képet a csaj, vagy hogy egyáltalán nővel beszéltél. Szerintem ezért is célszerűbb mondjuk valamilyen közösségi oldalra áttérni, mert ott valamivel könnyebb lecsekkolni, hogy valós személyről van-e szó, illetve azt is lehet kérni egy idő után, hogy pl. videóhívásban beszélgessetek. Akinek nincs takargatnivalója, és komolyan gondolja az ismerkedést, az szerintem valamennyi idő után belemegy valami olyanba, amivel kölcsönösen ellenőrizhetitek egymás kilétének valódiságát.
2022. nov. 15. 23:09
 9/11 anonim válasza:
Erre az a helyes válasz, hogy vannak még normális nők, pl én?😊😊 viszont én nem vagyok normàlis ám
2022. nov. 15. 23:50
 10/11 anonim válasza:

Én régebben társkeresőn próbálkoztam, jelenleg pedig a munkahelyemen szoktam megnézni a csinos hölgyeket, és próbálkozni, de eddig nem sok sikerrel jártam én se, de nem adom fel! Pedig amúgy nálam alapdolog, hogy kedves barátságos és tisztelettudó vagyok mindenkivel, bizonyos mértékig alkalmazkodni is tudok, és több lány szerint is arcra helyes! Viszont mindig van valami “de”, vagy nem vagyok valakinek a konkrét ideálja, vagy fordítva nekem nem jön be, esetleg egyebek (foglalt, korkülönbség)

Nem ismerlek, nem tudom milyen vagy, leírásod alapján normálisnak tűnsz, viszont lehet más, amit talán észre sem veszel, nem tudom! Persze nem bántásból, ne értsd fére!

Például bent a cégnél van egy fickó, aki belülről lehet hogy realistának gondolja magát, külsőleg viszont egy öntörvényű idióta: a segítség fogalmát oda-vissza nem ismeri (“nem nem, én dolgom! ☝🏻“), és míg mások tudnak egymással rugalmasan dolgozni, neki sajátos elképzelései vannak minden munkafolyamatról, amiből kiindulva nagyon könnyen kötekedni kezd!

2022. nov. 16. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!