Lányok, nők, fiúk, férfiak, lenne kedvetek beszélgetni?
Alap igényeim vannak a beszélgetőpartnerre nézve.
Ne küldjön fa*ok képeket, cserébe én se küldök neki. Nem fogok a mellméretéről és kilóriról faggatni senkit.
Tudjon kérdezni, ne csak ismételje azokat a kérdéseket, amiket én kreatívan kitaláltam :). Legyen értelmes. Tanuljon / dolgozzon valamit, rendelkezzen valamilyen hobbival, ne csak úgy lógjon a levegőben célok és bármiféle vágy nélkül.
Előny, ha a véleményformálásod nem merül ki abban, hogy tetszett / nem tetszett, szeretem / nem szeretem.
Keresd és SZERESD a miérteket, merj elmerülni a gondolataidban és egyes témákban.
Olyan embert keresek, akivel akár a csigák szaporodásáról is lehetne beszélgetni órákat miután 1-2 dolognak utána olvastunk..
Heteroszexuális beállítottságú 36 éves Férfi vagyok, nem hiszem hogy ez számít egy ilyen "kapcsolatnál", de ha nem írom ide, akkor 5 perc alatt 10 válasz érkezne, hogy hány éves vagy és mi van a lábad között...
Nem akarok gorombának tűnni, de még annyi, hogy agresszívan közeledő, bármiféle kapcsolatra kiéhezett, esetlegesen kellő értelemmel nem bíró egyed és vagy egyén kérem kerüljön.
SENKI NE BESZÉLJEN EZZEL A LÚZERRAL EGY SAJÁT KÉRDÉST NEM BÍR KIÍRNI ÉS EGY 23 éves SRÁC KÉRDÉSÉT MÁSOLTA LE SZÓRÓL SZÓRA xD
SZÁNALMAS VAGY HAVER
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__egyeb-kerdesek__1..
Hát ez kajak ugyanaz a kérdés xD
De nagy lúzer vagy 36 éves létedre xD
Én vagyok a kérdés eredeti kiírója. Sajnos mániákus vagyok és kicsit sokat lógok néha az oldalon. Aki nem hiszi írjon 1-1 privátot itt és az eredetinél és összefésülöm a kettőt neki válaszban.
Nah mindegy is, engem nem zavar a másolás.
Annyit tennék hozzá, hogyha már az elején nem önmagadat adod, akkor sok reményt ne fűzz még online barátkozáshoz / ismerkedéshez se.. Tudod vannak dolgok, amik csak őszintén működnek. Olyan embert kell találnod, aki azért kedvel amilyen te vagy. Remélem megtalálod és ha ebben segít egy rittyentett kiírásom, akkor örülök neki.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!