Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Kit érdekelne párkapcsolat...

Kit érdekelne párkapcsolat egy 25 éves, budapesti, 182 centis férfival?

Figyelt kérdés
Ha már itt is van ilyen alapján tulajdonképpen miért ne élnék ezzel a lehetőséggel is... Nem tudom mit kellene még hozzáfűznöm. Szeretem az állatokat... enni. Legjobb tulajdonságom, hogy nincs rossz. Lehet annyira megtetszel, hogy a csillagokat is lehazudnám az égről, hogy boldog legyél. Meg hasonló kedves kis aljasságok. Remélem tetszik a humorom... legalább neked. XD Ui.: Tudtátok, hogy eldöntendő kérdést nem enged kiírni? (fun fact)

2022. nov. 14. 05:30
1 2
 11/18 anonim válasza:
Érdekelsz 20/F
2022. nov. 15. 10:19
 12/18 anonim válasza:

Nekem erről a kis szösszenetről eszembe jutott az, amikor a hajós munkám során az emírségekben jártunk, és mondta az indiai kollegám, hogy dubajban és hasonló csilivili szuper helyeken egy egész sort szentelnek a vazelinnek a shopban.

Bizony senkit sem érdekel manapság a szolidarítás és az egyenlősdi, de ott a példa ezekben a városokban, hogy hogyan végződik a társadalom alsó kilencvenöt százaléka számára a szociális állam teljes hiánya, az egyenlőtlenség totális elszabadulása.

A lánygyerekek az idős szülők számára kevésbé hasznosak, márpedig ahol az állam kivonul az idősek gondozásából és biztosításából mint épp nálunk teszi, ott bizony az utódokra marad ez is, ergo a fiúkat meghaggyák, a lányokat elvetetik a szülők.

Minél embertelenebb a társadalom, annál inkább a nők is a gazdagért fognak hajtani, még akkor is, ha azokban a körökben válogathatnak és cserélgethetik őket a férfiak, mint az alsónacit.

A milliónyi férfinek pedig marad egymás seggbetologatása, amit fényesen bizonyít a vazelines sor Dubajban, és Indiában.

A jövő itthon is elkezdődött.

Class társadalom, vagy hát egyre inkább kaszt-tárdadalom...

2022. nov. 15. 10:44
 13/18 anonim válasza:

Nincs otlet.

Az egeszbiztos, hogy olyan nehez csajozni mintha tizszer annyi pasi lenne mint no.

2022. nov. 16. 14:35
 14/18 anonim válasza:

Szerintem hagyni kell a fenébe.

Most egy olyan kort élünk, amikor ki kell fusson egy generáció, annak összes fura viselkedésével és annak következményeivel.

Erre szerintem a legjobban csak úgy lehet hatni, ha nem erőlteted.

Én amikor egy “csörgess meg meló után” alapján lettem kb Harwey, nem is reagáltam a dühkitörésre, csak távolságot tartottam, és nem foglalkozom vele egyáltalán.

Ez a lufi elszállt.

Azóta is mindenkinek csak szia, jó reggelt/napot/estét, csao.

2022. nov. 17. 11:21
 15/18 anonim válasza:
Milyen Harwey?
2022. nov. 17. 19:53
 16/18 anonim válasza:
A producer
2022. nov. 17. 21:44
 17/18 anonim válasza:
Miért éri meg jobban a fiú gyerek, mint a lány?
2023. jan. 29. 01:24
 18/18 anonim válasza:

Mert az erős.

Tud dolgozni.

Ott, ahol szar az oktatás a társadalom 90 százalékának, az emberek a fizikai erejükre támaszkodhatnak csak a megélhetés tekintetében.

2023. jan. 29. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!