Kit érdekelne párkapcsolat egy 25 éves, budapesti, 182 centis férfival?
Nekem erről a kis szösszenetről eszembe jutott az, amikor a hajós munkám során az emírségekben jártunk, és mondta az indiai kollegám, hogy dubajban és hasonló csilivili szuper helyeken egy egész sort szentelnek a vazelinnek a shopban.
Bizony senkit sem érdekel manapság a szolidarítás és az egyenlősdi, de ott a példa ezekben a városokban, hogy hogyan végződik a társadalom alsó kilencvenöt százaléka számára a szociális állam teljes hiánya, az egyenlőtlenség totális elszabadulása.
A lánygyerekek az idős szülők számára kevésbé hasznosak, márpedig ahol az állam kivonul az idősek gondozásából és biztosításából mint épp nálunk teszi, ott bizony az utódokra marad ez is, ergo a fiúkat meghaggyák, a lányokat elvetetik a szülők.
Minél embertelenebb a társadalom, annál inkább a nők is a gazdagért fognak hajtani, még akkor is, ha azokban a körökben válogathatnak és cserélgethetik őket a férfiak, mint az alsónacit.
A milliónyi férfinek pedig marad egymás seggbetologatása, amit fényesen bizonyít a vazelines sor Dubajban, és Indiában.
A jövő itthon is elkezdődött.
Class társadalom, vagy hát egyre inkább kaszt-tárdadalom...
Nincs otlet.
Az egeszbiztos, hogy olyan nehez csajozni mintha tizszer annyi pasi lenne mint no.
Szerintem hagyni kell a fenébe.
Most egy olyan kort élünk, amikor ki kell fusson egy generáció, annak összes fura viselkedésével és annak következményeivel.
Erre szerintem a legjobban csak úgy lehet hatni, ha nem erőlteted.
Én amikor egy “csörgess meg meló után” alapján lettem kb Harwey, nem is reagáltam a dühkitörésre, csak távolságot tartottam, és nem foglalkozom vele egyáltalán.
Ez a lufi elszállt.
Azóta is mindenkinek csak szia, jó reggelt/napot/estét, csao.
Mert az erős.
Tud dolgozni.
Ott, ahol szar az oktatás a társadalom 90 százalékának, az emberek a fizikai erejükre támaszkodhatnak csak a megélhetés tekintetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!