Agresszív lányokkal hol lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
2022. nov. 9. 15:17
11/33 anonim válasza:
Te is ismered? :D
2022. nov. 9. 17:33
12/33 anonim válasza:
Miért kérdezed?
Pszichiátrián csak agresszív ferfit láttam....
2022. nov. 9. 18:12
13/33 anonim válasza:
Hát instán azokat az üzeneteket láttam, amiket férfiak írtak neki.
Itt miért a Rebekával van a gond?
2022. nov. 9. 19:38
14/33 anonim válasza:
A legjobb helyre jöttél. A múltkor megismertem itt egy csajt, akivel elkezdtünk fb-on beszélgetni, aztán azért kezdett el hisztizni, mert bókoltam neki, és mit képzelek én magamról, hogy tíz évvel idősebb létemre rámozdulok. Mindezt egy 26 éves "nőtől"...
2022. nov. 9. 20:50
15/33 anonim válasza:
#13: Nem láttam a csaj badoo-s profilját, viszont az instájára rálestem. Ott azért neki is van jó pár olyan képe, ahol kipakolta a csöcseit. Nem tudom, Badoo-n mivel próbál hódítani, de gondolom, ott sem feltétlenül takargat mindent. A férfiakat sem kell félteni és védeni (írom ezt férfiként), viszont ha csak az instás képeiből indulok ki, azért azok között is akad nem egy kihívó. Egyébként meg ha a virtuális szégyenfalra kipakol másokat (és úgy, hogy a kiposztolt beszélgetéseknél látszik az illetőnek pl. a keresztneve meg a profilképe), az akár személyiségi jogot is sérthet. Most akkor én is tegyem közszemlére azoknak a csajoknak a profilját, akik bunkók voltak velem?
2022. nov. 9. 21:05
16/33 anonim válasza:
#6 rohadt mocskos kommunista bezart cenzurazott szar redditet meg sem lehet nyitni ha nem vagy regisztralva erre a globohomo fosra
2022. nov. 9. 23:46
17/33 anonim válasza:
Biztos hogy a sodrófát kettétörném a hátán, ha azt merné állítani, hogy nő/lány létemre aggressziv vagyok..
2022. nov. 10. 12:41
18/33 anonim válasza:
17 😂😂
2022. nov. 10. 22:18
19/33 anonim válasza:
Bár már nem vagyok nő, de ritka agresszív tudok lenni. -főleg az anyósomat szoktam fenyegetni, ha elsózza a disznópörcöt. Mondom is neki mindig, hogy Mamus szedjed összefele magadnak a dolgaidat most már, vagy kiraklak a házból, aztán mehetsz világgá, vagy ahova akarsz.
2022. nov. 11. 09:04
20/33 anonim válasza:
Basszus, mi ezmár.
"Bár már nem vagyok nő"
:D:D:D
2022. nov. 11. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!