Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Baba arcú lányok, egyedülállóa...

Baba arcú lányok, egyedülállóak vagytok? 30 F

Figyelt kérdés
Az életemből kimaradt a szerelem. 14-18 év között sem volt meg, szívesen ismerkednék és vállalkoznék hosszútávú tartós kapcsolatra.
2022. nov. 4. 13:00
1 2
 1/11 anonim válasza:
Nem ☺️
2022. nov. 4. 13:10
 2/11 anonim válasza:
Nem.
2022. nov. 4. 13:45
 3/11 A kérdező kommentje:
Szomorú vagyok.
2022. nov. 4. 14:14
 4/11 anonim válasza:
Nálad mi számit baba arcnak?:))
2022. nov. 4. 14:23
 5/11 anonim válasza:

Kimaradt a szerelem = keveset dugtam

14-18 év között sem volt meg = 14-18 éves lányokat dugnék

Hosszútávú tartós kapcsolat = szexkapcsolat kötöttségek nélkül

2022. nov. 4. 14:33
 6/11 A kérdező kommentje:

4:

Például az, amely arc önmagában kerek, szép, kedvességet áraszt, mosollyal pedig erre az állapotra rátesz egy lapáttal. Nagyjából ez.

5:

Megkérlek téged arra, hogy vádaskodás helyett inkább kérdezzèl.

1. Kimaradt a szerelem= Hiányzik a figyelem, az odaadás, a női természet, ami egy pozitív lelkű lányban létezik. Az, hogy pont az a személy, akivel szemben szerelmi érzést táplálna az ember, azzal összeérnek a szálak. Fogjuk egymás kezét, oda vagyunk egymásért.(Pl)

2. Ezt elismerem, hogy itt van valami. Valami.... Sajnálom és valahol az gond, hogy amikor ebbe a korosztályba tartoztam, ott nem jutott az , ami talán a legjobban hiànyzott volna.Mert vannak jó sorsok, jó életek, de nem mindenkinek jut a babaarcú lány, akivel szerelmeskedik és elvan.

3. Nem szexkapcsolat kötöttségek nélkül! Visszakanyarodnék az 1-es pontba. Akivel szerelem van, mert a férfi ugye elképzel egy külalakot, amihez egy személyiséget is. Ha ez megvan pont és ilyet szán neki a jóisten, akkor szerelmes. És még írhatnám tovább, de inkább kérdezzèl, minthogy kritizáld az ügyet. Köszönöm.

2022. nov. 4. 15:24
 7/11 anonim válasza:
Igen
2022. nov. 4. 15:59
 8/11 anonim válasza:
Neked milyen az arcod?
2022. nov. 4. 22:48
 9/11 anonim válasza:
Olyan az arcom, mint egy öreg farkasé, amit megtépett egy medve, de a szívem aranyból van, kapok én is egy esélyt?
2022. nov. 5. 02:10
 10/11 anonim válasza:
2022. nov. 5. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!