Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha egy lány chaten csak...

Ha egy lány chaten csak napokkal később reagál csak egy "hogy telik a napod" kérdésre, ugye ott kicsi a sanszom?

Figyelt kérdés
Esetleg tartalék vagyok? :D
2022. nov. 2. 10:39
1 2
 1/13 anonim válasza:
Nagyon kicsi a sanszod. Nem is érdemes hajtani rá, mert ha lesz is valami, a végén úgyis koppantani fog valaki más miatt. Az alkalmi dugás reményében még próbálkozhatsz, de ne tegyél fel mindent erre az egy lapra.
2022. nov. 2. 10:44
 2/13 A kérdező kommentje:
Dehogy teszek, ha nem ír rám, el is felejtettem volna, hogy írtam pár napon belül. Csini harmincas, úgyhogy igen, egy kis kötetlen szex nem lenne rossz, de hosszútávú totál esélytelen.
2022. nov. 2. 10:47
 3/13 anonim válasza:

Ne kérdez ilyeneket, hogy telik a napja. Most mit írjon rá az ember? Jól, köszi. Tied?

Olyan dolgot írj amivel fent tartod az érdeklődését. Valami sokkal átgondoltabbat. Lehet arra hamarabb válaszol.

2022. nov. 2. 11:04
 4/13 anonim válasza:

Ez egy nagyon rossz kérdés, amire nagyon nem kényelmes válaszlni, örülj, hogy egyáltalán reagált rá.

Amúgy nem lehet tudni ennyiből, mit gondol, mennyire szeret egyáltalán így beszélgetni.

Én nem értem, hogy 30 fölött miért chaten kell ismerkedni, kapcsolatot tartani... meg azt sem, hogy ha csak szexelni akarsz, mit érdekel téged, milyen a napja.

2022. nov. 2. 11:11
 5/13 anonim válasza:
Egyszer valaki mesélte, hogy a fekete bőrű (komolyan mondom nem tudom mi a ló...t írjak már hogy ne tiltsanak ki, tiszta röhej) csávók úgy csajoznak, hogy a buliban minden nőhöz odamennek és megkérdezik, h akar-e dugni. És mindig van, aki akar. Ti miért bonyolítjátok ennyire túl? Szerintem a nagy számok törvénye alapján nektek is bejönne. Nem kell itt görcsölni, agyalni, jaj mit írjak, mi van ha ezt írom, miért nem válaszol stb.
2022. nov. 2. 11:15
 6/13 A kérdező kommentje:
És, mivel tarthatnam fenn az érdeklődését, ha szabad kérdeznem?
2022. nov. 2. 11:34
 7/13 anonim válasza:
Ha nem érdekled akkor szinte semmivel. Ha érdekled beszélhetsz a mosogatási szokásaidról, meg fogja hallgatni.
2022. nov. 2. 12:14
 8/13 A kérdező kommentje:
Ha elhivnam hétvégére kirándulni?
2022. nov. 2. 12:22
 9/13 anonim válasza:

Egyszerűbb személyesen ezeket a dolgokat, úgyhogy mindenképpen hívd el valahova, akár csak meginni valamit (ha isztok alkoholt, az még a hangulatot is oldja).

Szóval valami egyszerű első találka kellene.

2022. nov. 2. 12:38
 10/13 anonim válasza:
Ha csak dugni akarsz, teljesen rendben van, komoly kapcsolatra viszont nem érdemes ilyennel foglalkozni, én nem is tudnék olyan iránt érdeklődni már, akivel nincs meg érezhetően a minimum ugyan olyan mértékű érdeklődés mindkét oldalról.
2022. nov. 2. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!