Ha nincs olyan elfoglaltságom ahol más emberek vannak nehéz lesz?
MIt szeretnél megtudni? Nem értem a kérdést.
Ha introvertált vagy netán magányos farkas vagy, attól még le lehet élni az életet tartalmasan.
"tiksztoksz"? Így tényleg nem lesz könnyű...
Legalább egy edzőterem, nyelvtanfolyam, könyvtári beíratkozás legyen szerintem, ott mind lehet ismerkedni.
No, néha a kérdés kiírásának az is adhat értelmet (első válaszoló vagyok), hogy az ember maga jön rá dolgokra.
Amúgy az buddhista örökérvényű, leegyszerűsítő bölcsesség jutott eszembe, hogy ha valaki szomjas, adj inni neki, ha éhes, adj enni neki.
Ha szomjas vagy, igyál, ha éhes, egyél.
Azaz, ha valamiben szükséget érzel és tudod is a megoldást, alkalmazd! Azaz, ha sportosabb akarsz lenni, sportolj. Ha társasági életre vágysz, találkozz élőben emberekkel. Ha ismerkedni akarsz, erre is vannak jobb platformok a társkeresésnél. De nehéz akkor lesz az életed, ha mások a céljaid, mint amit elérsz. Fontos nagyon az önismeret is, hogy tisztában légy azzal, hogy te mit akarsz. Ez alapja mindennek. Sajnos sokan azért élik összevissza az életüket, mert nem a saját igényeiket elemzik, hanem másokat, ebből pedig nem lesz célkitűzés.
Nekem is azóta lett jobb az életem, hogy konkretizálom a vágyakat, célokat. Ugyanis ha deklaráltad őket, akkor könnyebb kijelölni az utat, hogy mi vezet oda, mintha azt sem tudnád, merre tartasz...
És csak az számít, hogy te mit szeretnél. Nem megfelelni kell, nem másokat utánozni, hanem kitalálni - kijelölni - és járni a saját utat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!