Hölgyek! 45-50 között Békéscsabáról vagy környékéről írnátok, akinek a társkereső oldalak nem jönnek/jöttek be?
Ha nő lennél és pasik véleményét kérdeznéd, 24 óra alatt már 2-3 oldalas nyilvános és kitudja mennyi privát levelekkel lennél tele. Ennyit arról hogy a nők szeretnének ismerkedni. Ilyen kérdések alatt simán meglehet ezt cáfolni
[link] Ez a kedvenc statisztikám! 22F
Köszi a megerősítést. Igazad lehet, illetve van, a hatalmas érdeklődés ezt bizonyítja.
Az életregényem nem kívánom senkire rázúdítani, elvárások pedig szóba sem kerültek, és sem pesti sem debreceni nem vagyok, így nagyon szűk a merítés.
Ja, meg nincs csatolva kép, amin egy új kocsi van mögöttem. Fekete terepjáró...
Ez azért érdekes, mert egyes vizsgálatok szerint a felnőtt társadalom 50%-a egyedül él. Úgy nők, mint férfiak. És nyugaton ez az arány régóta rosszabb.
A társkeresők valamiféle választ adnak erre a helyzetre, létjogosultságuk tény, és egyben vámszedői is a helyzetnek.
Egy spontán tekintetváltás az utcán többet ér sok levélnél, abba ténylegesen bele kell állni, és feltalálnia magát az emberfiának, és persze a nőnek is, de annál egyszerűbbet nem teremtett az ég -szerintem-.
Hozzá kell tenni, hogy kaptam társkeresőről olyan visszajelzést, hogy a nőket csak húsnak tekintik, nem felém célozva ezt, épp ellenkezőleg..., tehát a megközelítés úgy a virtuális térben, mint az életben, egyformán, tisztelettel és felelősséggel kell megtörténjen, persze a humor rengeteget segít, de ahogyan mindennek, ennek is van technológiája, amiről mindkét fél hajlamos megfeledkezni, és, ha egy ilyenbe, sok ilyenbe fut bele bármelyik fél, akkor csak egy út van: az újrapróbálkozás.
A társkeresőhöz azt mondják idő kell, de egy alkalmas tekintetváltási pillanat elkapásához, megéléséhez is.
Az embernek, mindkét félnek nagyon le kell adnia az egójából, hogy elkezdődjön valami, és amikor a szeretetre nyitottság meghaladja az egót, akkor jó eséllyel elkezd működni valami, a lélek be tud kapcsolódni az áramlásba, meglátja a pillanatot, és, minnél tovább fenn tudja tartani ezt az állapotot, annál több jó élményre számíthat. Mondjuk ehhez nagy tartás kell..., hogy az ember embernek tudjon maradni, ne legyen tolakodó stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!