Lányok! Lenne kedvetek egy 30-as férfival ismerkedni?
Figyelt kérdés
Magamról: igényes - haj,fog, szakáll/borosta, köröm, fürdés -, közepesen sportos - nem látszik talán elsőre, de egészen jó kondiban vagyok -, szerintem értelmes és vicces is. Hétköznap normál munka, hétvégente szombatonként suli.
Érdeklődés: én nyitott vagyok, szeretek különféle témákról elmélkedni, új gondolatokat meghallgatni.
2022. okt. 18. 11:57
1/3 anonim válasza:
30-as ferfi vagy, es lanyokhoz szolsz. Na de megis a 30-as eveid melyik reszeben jarsz? Neked max. mennyi idos lehet egy no, ha csak "lanynak" mondod? Eskuszom, nem vagyok hulye, de mar annyifele emberrel beszeltem eletem soran, hogy mostanra mar nem egyertelmu, kinek mit takar ez a dolog.
2022. okt. 18. 12:22
2/3 A kérdező kommentje:
Itt én egy általános fogalomként használtam. Nem az számít, hány évet élt, hanem hogy hol tart fejben. Van meglepően érett 18 körüli is, és olyan 30-40es is, akivel 2 mondatot nem lehet beszélni. És fordítva. Én 30 eleje, 31 vagyok.
2022. okt. 18. 12:42
3/3 anonim válasza:
Asszony mondja: ennek a csávónak csak az a baja, hogy kevés ideje van nagyon. Leírom, gondoltam segít.
2022. nov. 9. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!