Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van kedvetek ismerkedni egy...

Van kedvetek ismerkedni egy 20 éves, kicsit husi lánnyal?

Figyelt kérdés
Magamról pár szóban: kb. 170cm magas vagyok, kb 95kg (ezért is a "husis" jelző, habár anyám inkább dagadtnak jellemezne). Mindenem az állataim, van egy szelíd, családbarát Staffi kutyám, van egy nyulam, egy hörcsögöm, és egy macskám is. Szüleimmel élek, szabadidőmben szeretek főzni, nagy sétákra vinni a kutyám, filmet nézni, olvasni, néha még írni is szoktam.
2022. okt. 16. 18:31
1 2
 11/20 anonim válasza:
Kedves kérdező,ne foglalkozz a negatív kommentekkel,ezzel csak saját magukat minősítik,sok embernek nincs élete,ezért itt éli ki magát. Amúgy meg semmi baj nincs azzal,hogy kicsit teltebb vagy,majd megtalálod azt,aki elfogad úgy ahogy vagy,csak ne ezen az oldalon keresd, gondolom nem kell leírnom hogy miért.
2022. okt. 16. 23:10
 12/20 anonim válasza:
#12 Nem. Egy idő után mindenki rájön, hogy a térdízület és az inzulin nem játék. Vannak a szerencsésebbek akik időben kapcsolnak, és vannak akik már későn. Nem kell egyetem hozzá.
2022. okt. 17. 06:54
 13/20 anonim válasza:

Én imádom az enyhén túlsúlyos lányokat!

DE!

Te nem túlsúlyos vagy hanem elhízott, első fokon, bmi 33(!!), a normal max 25 lenne, a túlsúly pedig 29 max

2022. okt. 17. 08:30
 14/20 anonim válasza:
Kicsit husi -25 kilóval lennèl kb.
2022. okt. 17. 18:43
 15/20 anonim válasza:
Az nem husi, hanem sajnos zsír, nem is kevés, és az idő előrehaladtával valószínűleg csak még több lesz. És ezt nem bántásból írom. Gondolom, te sem örülnél annak, ha egy férfi pl. úgy jellemezné magát, hogy "ritkuló hajú", és kiderülne, hogy teljesen kopasz.
2022. okt. 17. 19:56
 16/20 anonim válasza:
Bárkinek is írt, reagált?
2022. okt. 18. 01:51
 17/20 anonim válasza:

Istenem... miért van minden kérdésnél ez a szándékos kötözködés?! Elszomorító...

Kérdező! Ne vedd fel amiket írnak. A súly egy bizonyos pontig csak egy szám. A csontozat is lehet masszív, ami miatt alapból nem megy egy bizonyos pont alá a fogyás. A BMI, meg a többi WHO által generált arány, átlag.

(Gondoljatok csak "kedves" válaszolók (tisztelet a kivételnek) a gáz és villany átlagfogyasztásra...) Mindenkinek más a teste, mindenki máshogy érzi jól magát. Nyilván van rajta zsír, de attól még lehet egészséges és nem feltétlenül jár cukorbetegséggel egy ilyen fokú túlsúly, sőt! Illetve vannak kifejezetten vékony cukorbetegek is inzulinnal...nem hiszem, hogy erre volt kíváncsi szegény lány!

2022. okt. 18. 12:19
 18/20 anonim válasza:
#17: Miért kötözködés, ha leírjuk, hogy valaki elhízott, nem pedig "kicsit husi"? Miért jobb az, ha ködösítünk, szépítjük a valóságot? Ettől meg fognak változni a tények? Te talán szeretnéd, ha a valóságban teljesen mással kellene szembesülnöd, mint amit a másik korábban állított magáról? Mit szólnál pl. ahhoz, ha egy társkeresős hirdetésben azt olvasnád, hogy az illető "kisebb gerincproblémákkal küszködik", aztán kiderülne, hogy durván púpos? Vagy hogy a szöveg szerint "ritkuló hajú", a valóságban pedig alig van 1-2 szál haja? Egyébként igen, a csontozat is lehet masszív, de tapasztalataim szerint azért ez a legtöbb "túlsúlyos" embernél nem így van, sokkal inkább zsírról van szó. Ha pl. megfogod valakinek a karját, rögtön érzed, hogy azért vastag-e, mert izmos, vagy azért, mert vastag a csontja, vagy azért, mert egyszerűen elhízott. Amúgy is lehet látni, hogy ki az, aki azért nagyobb darab, mert vastag csontozatú, tagbaszakadt, és ki az, aki kövér.
2022. okt. 18. 18:52
 19/20 anonim válasza:
Túlsúly nálam oké, de azért ne mondjuk hogy az első fokú elhizás a csontozat meg az alkat miatt van
2022. okt. 18. 18:58
 20/20 anonim válasza:

Én akár még ismerkednék is veled, viszont 40es pasi vagyok, gondolom magas a léc. Vagy mégse? :) És ha szereted a macskákat, jelentkeznék kandúrosnak. :P Tudok mijákolni, dorombolni, sőt, olyan zseniális vagyok, hogy még cirógatni is engedem magam. Igazi főnyeremény vagyok. :D

De szokás szerint a világ másik felén laksz. Vagy nem. :P

2022. okt. 25. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!