Van kedvetek ismerkedni egy 20 éves, kicsit husi lánnyal?
Én imádom az enyhén túlsúlyos lányokat!
DE!
Te nem túlsúlyos vagy hanem elhízott, első fokon, bmi 33(!!), a normal max 25 lenne, a túlsúly pedig 29 max
Istenem... miért van minden kérdésnél ez a szándékos kötözködés?! Elszomorító...
Kérdező! Ne vedd fel amiket írnak. A súly egy bizonyos pontig csak egy szám. A csontozat is lehet masszív, ami miatt alapból nem megy egy bizonyos pont alá a fogyás. A BMI, meg a többi WHO által generált arány, átlag.
(Gondoljatok csak "kedves" válaszolók (tisztelet a kivételnek) a gáz és villany átlagfogyasztásra...) Mindenkinek más a teste, mindenki máshogy érzi jól magát. Nyilván van rajta zsír, de attól még lehet egészséges és nem feltétlenül jár cukorbetegséggel egy ilyen fokú túlsúly, sőt! Illetve vannak kifejezetten vékony cukorbetegek is inzulinnal...nem hiszem, hogy erre volt kíváncsi szegény lány!
Én akár még ismerkednék is veled, viszont 40es pasi vagyok, gondolom magas a léc. Vagy mégse? :) És ha szereted a macskákat, jelentkeznék kandúrosnak. :P Tudok mijákolni, dorombolni, sőt, olyan zseniális vagyok, hogy még cirógatni is engedem magam. Igazi főnyeremény vagyok. :D
De szokás szerint a világ másik felén laksz. Vagy nem. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!