Vannak itt olyan idősebb nők akik ismerkednének egy 19 éves férfivel?
17
én akkor még kicsi voltam, nem tudtam ilyesmiket. annyit tudtam csak hogy rendszeresen megtorkozta, mást nem nagyon.
Azért látom megy a gatekeeping elég rendesen. Függetlenül attól, hogy én 30 éveskoromtól éreztem azt, hogy "jól van, mostantól vagyok férfi", miért ne következhetne ez be másnál hamarabb?
Tök jó, hogy a kérdező ilyen fiatalon képes megélni a saját szexualitását.
Mindenki, aki belekötött a nemi identitásába az jó alaposan nézzen magába! Mi lenne, ha az ő nemi identitását vitatnánk el azért, mert túl fiatal, túl idős, túl kevés, vagy túl sok partnere volt eddig. Mindenki lehetne, kisfiú, kislány, tata, mama, szüzike, vagy r***anc valaki álláspontja szerint.
A kérdezőnek sok sikert kívánok az ismerkedéshez! Hajrá! (31F)
26
azért a nemi identitás egy nagyon tág fogalom, sok mindent magában foglal. valóban elsősorban azt, hogy m
és a ilyen neműnek gondolja magát és azt mennyire szilárdan, de tágabb értelemben akár az orientáció is benne van simán.
25-ös jól megfohgalmazta a dolgokat, ugyan miért ne vágyhatna ilyesmire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!