Egy felvidéki lány szeretne velem ismerkedni (én is lány vagyok)? 💓
18 éves múltam, most júniusban. Ambivertáltnak tartom magam, ez nagyjából annyit foglal magába, hogy introvertálhoz túl extrovertált vagyok és fordítva. Odavagyok a mély beszélgetésekért, nagyon szeretek lelkizni. Empatikus és támogató jellemem van. Szeretem az állatokat és szerintem azok az emberek akiken vagy egypár állatszőr teljesebb-boldogabb életet élnek, mint azok akiken nincs :) Nyitott gondolkozású vagyok és teljesen elfogadó. Szívesen alkalmazkodok ha megtarthatok egypár stabil pontot, szokást. Éjszakai ember vagyok, de sajna aludnom kell az egészségem miatt... Imádok zenét hallgatni, ebben mindenevő vagyok :) Nagyon érdekel a biológia, pszichológia... Jelenleg 2.-os gimnazista vagyok. Egy évet ismételek, mert rengeteget voltam kórházban, így nem sikerült jegyeket szereznem, ergó nem tudtak leosztályozni. 1-es, 2-es, 3-as tanuló vagyok. Felvidéki...
Egy párkapcsolatban szükségem van arra, hogy egymást kölcsönösen respektáljuk, törekedjünk a megértésre, adjunk egymásnak időt. Nem kedvelem az egymást agyonbecézést.... Vannak lelki gondjaim amin gőzerővel dolgozunk a terapeutámmal. De ne félj, nem eszlek meg :)
Kikötéseim a leendővel kapcsolatban:
Legyél korombeli
Legyél empatikus
Vedd valamennyire fontosnak a sulit... (nem kell túlzottan, de na, legyen/akarj érettségit és továbbtanulni)
Legyél mentálisan egészséges vagy legyél terápiában
Legyél nyitott gondolkozású (kíváncsi, elfogadó, nem elítélő szexualitással, kultúrával, stb. kapcsolatban)
Ne legyél mindig komoly
Lehetőleg legyél felvidéki
Szerintem ezek fer elvárások. Köszönöm, hogy elolvastad, ha magadra ismertél kérlek írj rám 💓
Én felvidéki vagyok, csak 26 éves. :P
Melyik okresból vagy, ha nem titok? :)
én felvidéki vagyok, de nem lány.
Barátkoznál esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!