Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Egy felvidéki lány szeretne...

Egy felvidéki lány szeretne velem ismerkedni (én is lány vagyok)? 💓

Figyelt kérdés

18 éves múltam, most júniusban. Ambivertáltnak tartom magam, ez nagyjából annyit foglal magába, hogy introvertálhoz túl extrovertált vagyok és fordítva. Odavagyok a mély beszélgetésekért, nagyon szeretek lelkizni. Empatikus és támogató jellemem van. Szeretem az állatokat és szerintem azok az emberek akiken vagy egypár állatszőr teljesebb-boldogabb életet élnek, mint azok akiken nincs :) Nyitott gondolkozású vagyok és teljesen elfogadó. Szívesen alkalmazkodok ha megtarthatok egypár stabil pontot, szokást. Éjszakai ember vagyok, de sajna aludnom kell az egészségem miatt... Imádok zenét hallgatni, ebben mindenevő vagyok :) Nagyon érdekel a biológia, pszichológia... Jelenleg 2.-os gimnazista vagyok. Egy évet ismételek, mert rengeteget voltam kórházban, így nem sikerült jegyeket szereznem, ergó nem tudtak leosztályozni. 1-es, 2-es, 3-as tanuló vagyok. Felvidéki...

Egy párkapcsolatban szükségem van arra, hogy egymást kölcsönösen respektáljuk, törekedjünk a megértésre, adjunk egymásnak időt. Nem kedvelem az egymást agyonbecézést.... Vannak lelki gondjaim amin gőzerővel dolgozunk a terapeutámmal. De ne félj, nem eszlek meg :)

Kikötéseim a leendővel kapcsolatban:

Legyél korombeli

Legyél empatikus

Vedd valamennyire fontosnak a sulit... (nem kell túlzottan, de na, legyen/akarj érettségit és továbbtanulni)

Legyél mentálisan egészséges vagy legyél terápiában

Legyél nyitott gondolkozású (kíváncsi, elfogadó, nem elítélő szexualitással, kultúrával, stb. kapcsolatban)

Ne legyél mindig komoly

Lehetőleg legyél felvidéki

Szerintem ezek fer elvárások. Köszönöm, hogy elolvastad, ha magadra ismertél kérlek írj rám 💓

2022. szept. 13. 17:41
1 2
 1/12 anonim válasza:
Ha felvidéki akkor lehet hogy magyarul sem tud.
2022. szept. 13. 18:06
 2/12 A kérdező kommentje:
De akkor nincs is fent ezen az oldalon, így nem felé irányul a kérdésem
2022. szept. 13. 18:49
 3/12 anonim válasza:
Leírtad a lehető legátlagosabb embert a világon, csak szép szavakkal. :)
2022. szept. 13. 19:44
 4/12 A kérdező kommentje:
A rólam szóló részénél, vagy a kikötéseknél?
2022. szept. 13. 20:10
 5/12 anonim válasza:

Én felvidéki vagyok, csak 26 éves. :P

Melyik okresból vagy, ha nem titok? :)

2022. szept. 13. 22:39
 6/12 anonim válasza:
A rólad szólónál.
2022. szept. 13. 22:41
 7/12 anonim válasza:

én felvidéki vagyok, de nem lány.

Barátkoznál esetleg?

2022. szept. 14. 02:37
 8/12 A kérdező kommentje:
6-os nagyon szerencsés lehetsz ha neked ez az átlag...
2022. szept. 14. 16:03
 9/12 anonim válasza:
Szerintem is elég átlagos :D
2022. szept. 15. 08:09
 10/12 A kérdező kommentje:
Fúha, irigyellek titeket, mert én általában nem ilyen emberekkel találkozom. Lehet ez csak ilyen felvidéki dolog 😂 Az emberek főleg a (nyitott gondolkozású, teljesen elfogadó) részénél buknak meg. A mai korosztály ebben már bőven jobb, mint a mostani szülők, nagyszülők és így tovább... de azért még mindig nem tűntek el az előítéletek az emberből. Főleg a melegekkel, transzneműekkel és a fekete emberekkel kapcsolatban... Itt nagyon sok a rasszista, homofób ember. RENGETEG!!!
2022. szept. 15. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!