Van kedve valakinek megnézni a profilom társkeresőn (privátban)?
Figyelt kérdés
Tanács miatt kérdezem (lányoktól, nőktől), mit lehet javítani rajta még.2022. szept. 12. 05:02
21/33 anonim válasza:
18# van egy két unatkozó "hölgy" aki csak megnézi aztán cseszik válaszolni, ez ilyen :) de van akinek szimplán más dolga van és nem ül a gép előtt egész nap :))
2022. szept. 12. 22:07
22/33 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem sürgetek senkit, így is köszönettel tartozom a tanácsért…
2022. szept. 12. 22:08
23/33 anonim válasza:
A fejeddel csinálj valamit,mert ijesztő.Főleg amelyiken egy pasival állsz.
2022. szept. 12. 23:30
24/33 A kérdező kommentje:
Ő egy világbajnok sportoló… ott ijesztő?! Nocsak… bár priviben jobb, ha írtok (ha lehet, köszi…), de ezt kifejtheted itt is. Mi félelmetes még?
2022. szept. 13. 00:22
25/33 A kérdező kommentje:
Úgy érted, ne mosolyogjak? Mindig szélesen mosolygok általában is, bár eddig nem mondta senki ijesztőnek (tudomásom szerint) :)
2022. szept. 13. 00:26
26/33 A kérdező kommentje:
6 embernek küldtem el, három válaszolt, ketten érdemben; aki itt, nem privátban (“kezdj valamit a fejeddel”), az nyilván nem igazán értékelhető válasz. Ha még a többiek is írnak, megköszönöm, ha tényleges tanácsot adnak és nem csak kvázi sértegetnek. Köszi! :)
2022. szept. 14. 06:50
27/33 anonim válasza:
nekem nem küldted el
2022. szept. 14. 17:37
28/33 A kérdező kommentje:
Bocsi, megy! Akkor 5-ből 3. Egy kis rövid, kedves válasz, némileg hasznos, egy ígéret a válaszra és egy, akinek a válasza sajnos nem használható. Kiváncsi lennék, mit kell kezdeni a fejemmel (nem szabadna mosolyogni, csúnya stb…)
2022. szept. 15. 06:59
29/33 anonim válasza:
Csúnya. Csak nem akartunk megbántani.
2022. szept. 15. 07:35
30/33 A kérdező kommentje:
De, nyugodtan! Azért a kérdés, de:
1: volt már néhány hölgy, akinek más a véleménye (de ízlések és pofonok, ugye);
2: ha nem vagy szóvivő, mások nevében ne beszélj (hacsak nem vagy sikzo, az szomorú lenne);
3: a válasz stílusán látszik a flegma bántó szándék, szerintem… :)
Köszönöm szépen az eddigieket, bevallom, picit részletesebb, akár hasznosabb válaszokat vártam, de segítőt csak egyet kaptam igazából, tehát eddig kevésbé sikeres a kérdés - a “csúnya vagy” típusú válasz is jó, bár tényleg kicsit bunkó.
2022. szept. 15. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!