Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ebben a topikban sosem ismerke...

Ebben a topikban sosem ismerkedne nő férfival?

Figyelt kérdés
Leginkább csak azt látom, hogy férfi ismerkedne nővel, fordítva nem vagy csak alig.
2022. szept. 10. 14:41
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
10: És még a személyes találkozó is egy mérföldkő. :/
2022. szept. 10. 15:40
 12/28 anonim válasza:
11: Ha az egyáltalán szóba jöhetne… :D
2022. szept. 10. 15:54
 13/28 anonim válasza:
12: Én is szoktam itt ismerkedni. Az összhangra nincs panasz. Csak a személyes találkozás ritkán valósul meg. Főként a távolság miatt.
2022. szept. 10. 15:57
 14/28 anonim válasza:
13: Talán ezért is vakvágány itt ismerkedni, kivéve ha csak olyan emberekkel beszélsz, akik a közelben laknak, de általában pont azokkal szokott jobb lenni a beszélgetés, akik messzebb élnek… :/
2022. szept. 10. 16:14
 15/28 anonim válasza:
14: Hát én mindenkitől messze vagyok, szóval a jó hangulat garantált. (:
2022. szept. 10. 16:18
 16/28 anonim válasza:
15: Marad a személyes ismerkedés :D
2022. szept. 10. 16:20
 17/28 anonim válasza:
16: És mivel feltételes módban írtad annak lehetőségét, a kör be is zárult. 😂
2022. szept. 10. 16:23
 18/28 anonim válasza:

1, arctalanul nem érdekel senki.

2, már az elején eldől, hogy off. (mint bármely online ismerkedés)

3,személyes ismerkedés, első kontakt személyesen - jobban preferálom.

4, rengetegen csak lyukra mennek.

5. Értelmes ember nem gyakorin keres párt xD

6. A "társkeresés" témakört itt rengetegen félre definiálják. Nem témakörként tárgyalnak dolgokról, hanem magukat hírdetik, párt keresnek. 🙃

2022. szept. 10. 18:45
 19/28 anonim válasza:
Szerintem jobb is, ha az itteni nők nem ismerkednek senkivel (tisztelet annak az 1% normális kivételnek). Azt sem értékeli senki, ha normális vagyok velük, némelyik nőnek az jelentette az ismerkedést, hogy én kínlódtam egy ideig azon, hogy újabbnál újabb témákat hozzak elő, volt, akivel megegyeztünk, hogy átmegyünk Fb-ra, és nagy szerénységgel közölte, hogy a hasonló nevűek között könnyen meg fogom őt találni, mert ő a legszebb köztük, olyan is volt, aki a közeledési kísérleteimet (pl. felvetettem a találkozás ötletét) nem hárította, de aztán amikor rákérdeztem, hogy mi van, nagy kegyesen kibökte, hogy ja, egyébként neki alakulóban van valami egy másik csávóval. Olyan is akadt, aki az ország másik végéből akart volna találkozni velem úgy, hogy kb. minden gyereke más faszitól volt, de még a legutolsó hapsija is ott volt a képben. Amúgy meg szó nélkül eltűnik bárki, ha éppen úgy szottyan kedve, lehetsz te akármilyen normális, türelmes, megértő, érdeklődő, ez az itteniek szemében nem ér semmit (még akkor sem, ha egyébként ők is érdeklődőek). Egy lány van, akivel tartjuk a kapcsolatot, egyébként meg eléggé siralmas az itteni női felhozatal.
2022. szept. 10. 19:20
 20/28 anonim válasza:
Én is ezt tapasztalom, szerintem totál nem véletleenül van ez, hanem a sok trollkodás, idétlenkedés miatt óvatosak a nők.
2022. szept. 11. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!