Szerintetek ez aranyos vagy inkább ijesztő?
23 éves kolléganőm szokta mesélni a randijait és nagyon más a véleményem nekem mint a többi munkatársamnak.
Most két korabeli fiúval beszélget/találkozgat (nem titkolja egyik elől sem, hogy találkozik másokkal is).
Az egyik egy visszafogottabb egyetemista, a szomszédos megyében jár egyetemre, dolgozik is mellette, nem sok szabad ideje van, alig tudnak találkozni, és még azért nem most fog végezni.
A másik nem annyira tanult, de jól keres, kicsit rossz fiúsabb, viszont a kolléganőm szerint féltékeny típus lehet, mert amikor barátnőjével a Balatonon nyaraltak, lement utánuk "meglepetésből". De közel lakik, tudnak találkozni szinte bármikor munka után, vagy előtt, mert szoktam látni, hogy a srác hozza, viszi kolléganőmet kocsival néha. A másik fiúért a kolléganőm ment kocsival a vasútállomásra mikor találkoztak.
Én 25 éves vagyok, tehát én se vagyok idősebb/tapasztaltabb, lehet ezért van az, hogy én is inkább a második fiút választanám, akivel többet tud találkozni, na meg könnyen el tudnak menni ide oda randizni, hisz van jogsija és kocsija. Fiatal a kolléganőm, miért kéne belemennie egy távkapcsolatba?
A 40 éves kolléganőink inkább az egyetemista fiút gondolnák jobb választásnak, mert szerintük a másik túl féltékeny, meg milyen az, hogy lemegy utánuk Balatonra...
Meg volt olyan is, hogy ráírt kolléganőm baratnőjére, hogy szerinte tetszene-e neki az az ajándék, amit kigondolt, meg volt, hogy meglepetésként kint várta a munkahelyünk előtt vagy valami ilyesmi. Amúgy tény, hogy kicsit irányító típus a srác.
Na és ez az, amiben nagyon mások a vélemények. Szerintetek az ilyen dolgok aranyosak, vagy inkább ijesztőek? Így, hogy még nem járnak...
Kérdés: mit keres a csaj a srácokban, mik a prioritásai, kivel van nagyobb vonzalom.
Mindegy, hogy kevés idő vs fuvarozgatja ingyen...
Az anyagi javakat mindenki teremtse meg magának.
+ki tudja, az egyetemista fiú jelenleg lehet lefoglalt, ám karrierben, jövő építésében lehet ő befutóbb.
Stb.
Első (részemről) mindig a személyiség.
Figyi, pl anno hajnalban keltem, utaztam főmelóba, utána mellék melóba, onnan utaztam akkori páromhoz (gyorsjárattal) 1:10perc az út oda, másnap hajnali 1.busz, a városomba leszállva a végen ott volt az este ott hagyott bicóm, go melo ismét.
Aki nagyon szeret valakit s meg akarja oldani, megoldja.
Nő vagyok, ám okkal én mentem hozzá, nem pedig fordítva. Nem hagyhatta csak úgy a munkáját/vállalkozását ott.
Korrekt a csaj, ha tudják a jelöltek, hogy mi van.
Persze ez csak akkor helyén való, ha csók és több nélküli sima ismerkedés, azaz tényleges randik.
Én is ismerkedtem több emberrel, ám csókot csak az kapott, aki a "kiválasztott", majd tisztességgel lezártam a többi találkát.
Nekem fontos, hogy ne fejest ugorjak s érdekel a másik fél milyen személyiség, mennyire passzolunk-e vagy sem.
Fontos!
Ahogyan az illat is. Ezért sima búcsú ölelés szóba jöhet.
Amíg nem ribizli szerepet játszik, hanem ismerkedik addig nincs kivetnivaló.
Mindenki a számára megfelelő párt keresi.
Sokan inkorrekten, vannak akik pedig korrekten.
Szerinted ő melyikbe esik bele?
Tetszik neled a leányzó, hogy foglalkozol vele? 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!