Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek ez aranyos vagy...

Szerintetek ez aranyos vagy inkább ijesztő?

Figyelt kérdés

23 éves kolléganőm szokta mesélni a randijait és nagyon más a véleményem nekem mint a többi munkatársamnak.

Most két korabeli fiúval beszélget/találkozgat (nem titkolja egyik elől sem, hogy találkozik másokkal is).

Az egyik egy visszafogottabb egyetemista, a szomszédos megyében jár egyetemre, dolgozik is mellette, nem sok szabad ideje van, alig tudnak találkozni, és még azért nem most fog végezni.

A másik nem annyira tanult, de jól keres, kicsit rossz fiúsabb, viszont a kolléganőm szerint féltékeny típus lehet, mert amikor barátnőjével a Balatonon nyaraltak, lement utánuk "meglepetésből". De közel lakik, tudnak találkozni szinte bármikor munka után, vagy előtt, mert szoktam látni, hogy a srác hozza, viszi kolléganőmet kocsival néha. A másik fiúért a kolléganőm ment kocsival a vasútállomásra mikor találkoztak.

Én 25 éves vagyok, tehát én se vagyok idősebb/tapasztaltabb, lehet ezért van az, hogy én is inkább a második fiút választanám, akivel többet tud találkozni, na meg könnyen el tudnak menni ide oda randizni, hisz van jogsija és kocsija. Fiatal a kolléganőm, miért kéne belemennie egy távkapcsolatba?

A 40 éves kolléganőink inkább az egyetemista fiút gondolnák jobb választásnak, mert szerintük a másik túl féltékeny, meg milyen az, hogy lemegy utánuk Balatonra...

2022. szept. 9. 13:32
 1/7 A kérdező kommentje:

Meg volt olyan is, hogy ráírt kolléganőm baratnőjére, hogy szerinte tetszene-e neki az az ajándék, amit kigondolt, meg volt, hogy meglepetésként kint várta a munkahelyünk előtt vagy valami ilyesmi. Amúgy tény, hogy kicsit irányító típus a srác.

Na és ez az, amiben nagyon mások a vélemények. Szerintetek az ilyen dolgok aranyosak, vagy inkább ijesztőek? Így, hogy még nem járnak...

2022. szept. 9. 13:37
 2/7 anonim válasza:
Szerintem egyik fiút sem ismerheti a fentiek alapján annyira, hogy eldöntse, hogy ő a tuti. Önmagában semmit nem jelent sem a diploma, sem a kocsi. Bár ezt férfiként mondom. Szóval amiket eddig írtál tulajdonságokat, még az állítólagos féltékenységet is beszámítva, nem tudunk egyiknek sem olyan tulajdonságáról, ami döntő lenne, hogy inkább ő. Jobban meg kell ismerni az embereket.
2022. szept. 9. 13:43
 3/7 anonim válasza:
2. voltam, egyébként a krédésre válaszolva, se aranyosnak, se ijesztőnek nem gondolnám az egészet. Lehet, most jól lehet furikázni a kocsival, de hosszú távon nem lesz jó azzal a fiúval. Az is lehet, hogy hosszabb távon a másikkal lenne jó. Úgy érzem, nagyon a jelenre "feszülsz rá" és arra a kevés információra, amit tudsz a fiúkról, és ez csak a felszín. Jó, hogy most lehet autókázni meg minden, de mi lesz egy tartós kapcsolatban 10 év múlva? Melyikkel lenne jó? Ezt nem lehet tudni a fentiek alapján.
2022. szept. 9. 13:46
 4/7 anonim válasza:
Nagyon aranyos, hogy kettővel kefél egyszerre. Cukiság.
2022. szept. 9. 14:41
 5/7 anonim válasza:
Szerintem a "meglepős" pasas valóban ijesztő. Tapasztalatból mondom, nekem volt egy négy éves kapcsolatom fiatal koromban egy hasonló férfival. Megjelent az iskolám, a munkahelyem előtt váratlanul egy csokor virággal, persze eleinte romantikus volt még minden, de egyre inkább kontrollálni akart, a vége felé konkrétan azt is, hogy kire nézek rá. Komolyan, lesütött szemmel jártam, nehogy vita robbanjon ki abból, hogy hova nézek! Később titokban követett az utcán, aztán számon kért merre jártam, és jaj volt nekem, ha elhallgattam valamit. A szakításunk öngyilkossági fenyegetőzéssel zárult. Ennek már régóta vége van szerencsére, de azóta is a jóisten mentsen meg az ilyen romantikus, meglepős pasasoktól.
2022. szept. 9. 14:43
 6/7 anonim válasza:
Tok jol hangzik az ingyen fuvar, tuti befuto lesz a masodik ha arsapka nelkul is ingyen fuvarozik majd. *Szarkazmus*
2022. szept. 9. 22:03
 7/7 anonim válasza:

Kérdés: mit keres a csaj a srácokban, mik a prioritásai, kivel van nagyobb vonzalom.

Mindegy, hogy kevés idő vs fuvarozgatja ingyen...

Az anyagi javakat mindenki teremtse meg magának.

+ki tudja, az egyetemista fiú jelenleg lehet lefoglalt, ám karrierben, jövő építésében lehet ő befutóbb.

Stb.

Első (részemről) mindig a személyiség.

Figyi, pl anno hajnalban keltem, utaztam főmelóba, utána mellék melóba, onnan utaztam akkori páromhoz (gyorsjárattal) 1:10perc az út oda, másnap hajnali 1.busz, a városomba leszállva a végen ott volt az este ott hagyott bicóm, go melo ismét.

Aki nagyon szeret valakit s meg akarja oldani, megoldja.

Nő vagyok, ám okkal én mentem hozzá, nem pedig fordítva. Nem hagyhatta csak úgy a munkáját/vállalkozását ott.

Korrekt a csaj, ha tudják a jelöltek, hogy mi van.

Persze ez csak akkor helyén való, ha csók és több nélküli sima ismerkedés, azaz tényleges randik.

Én is ismerkedtem több emberrel, ám csókot csak az kapott, aki a "kiválasztott", majd tisztességgel lezártam a többi találkát.

Nekem fontos, hogy ne fejest ugorjak s érdekel a másik fél milyen személyiség, mennyire passzolunk-e vagy sem.

Fontos!

Ahogyan az illat is. Ezért sima búcsú ölelés szóba jöhet.

Amíg nem ribizli szerepet játszik, hanem ismerkedik addig nincs kivetnivaló.

Mindenki a számára megfelelő párt keresi.

Sokan inkorrekten, vannak akik pedig korrekten.

Szerinted ő melyikbe esik bele?

Tetszik neled a leányzó, hogy foglalkozol vele? 😀

2022. szept. 10. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!