Csapatban mozgó nőkre hogy lehet rámozdulni?
Sok szórakozóhelyen 3-4 fős brancsokban ülnek, táncolnak a csajok. Ha egyedül ülne mondjuk valamelyik a pultnál, odamennék meghívni valamire, de így nem merek, félek a megszégyenüléstől, hogy majd jót rötyögnek rajtam hogy na idejött a lúzer. Van valami trükk, ahogy ezt ki lehet játszani?
27/f
Járj Te is csapatban!
Én pl ha csak 1 barátom ott van hogy támogasson ha nem jön össze, már sokkal magabiztosabb vagyok. De minimum 2 barát ajánlott hogy ha bejön akkor ne unatkozzanak.
Amúgy meg bevágódsz az a lány mellé aki szimpi, és ráköszönsz, fontos egy normális megkapó mosoly! Ezek után meg beszélgetésre próbálod fordítani a szót. Ha nyitott rá, akkor így tovább, ha nem akkor tipli, lesz jobb is. Anno így ismertem meg egy nagyon cuki csajt egyetemi bulin. Épp megérkeztek a barátnőivel, én meg instant odamentem. Egész éjjel vele beszélgettem, hazakísértem és ott mondta hogy amúgy van barátja.
De amint beszédbe merültünk Ő is szinte elfelejtette hogy barátnői ott vannak. Szóval, ha a belépő hatásos, és vevő a beszélgetésre, akkor sima ügy. Ha meg nem, akkor evvan keresd a következőt!
Amíg így állsz hozzá, hogy oda jött a lúzer addig semmit nem tudsz kezdeni.
Önbizalom és magabiztosság :)
Amíg nem mész oda, addig sehogy.
Aki tetszik, próbálj szemezni vele, aztán menj oda hozzá, és szólítsd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!