Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 27 éves srác vagyok, és nem...

27 éves srác vagyok, és nem tudom hogy találhatnék egy normális lányt?

Figyelt kérdés
Szoval szívesen beszelgetnek az emberek velem azt vettem észre, imádok kimozdulni, de valahogy mindig kisebb rendűnek érzem magam vagy csak nem jól olvasom a jeleket, amiket a lányok küldenek felém nem tudom, de sosem érzem azt, h na engem most kiszemeltek vagy nem tudom, remelem értitek mire gondolok. Egyebként mindenki bátorít nincs velem semmi gond, meg nem is gondolnák, hogy gátlásos vagyok, pedig de. 190cm vagyok, próbálom egészsegesen tartani magam sporttal, szeretek bulizni is és kedvesnek is tartanak. Csak vhogy a csajozás nem megy ezekszerint. Egy példa, én érzem kínosan magam, ha egy alkoholtól túlfütött buliban simulni vagy nyomulni kéne. 😅😅

2022. szept. 6. 19:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam hogy mind egyforma!😂😂

Egyebkent nekem több ismerősöm ott találta meg életreszóló párját, szóval nem elveszett dolog ez, csak nem nekem való:D

2022. szept. 7. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!