Olyan nővel ismerkednék, akinek még nem volt párkapcsolata. Itt vagy?
Nekem sem volt még soha kapcsolatom, idén leszek 29 éves. Gondolom egy korombeli, tapasztalt nő emiatt szóba sem állna velem, ezért keresek szintén kezdő nőt. Komoly kapcsolat érdekelne. Budapesti vagyok.
Hobbijaim: film és sorozat nézés, olvavás, rejtvényfejtés, olvasás, moziba járás, főzés.
174 magas, kb 75 kg, átlagos testalkatú, barna szem, fekete haj.
Nekem 26 évesen még nem volt komoly kapcsolatom, csak néhány randim. (Nő vagyok)
Viszont én nagyon karrierista típus vagyok és a férfiak többsége nagyon nem erre vágyik, mert saját maguk sem ilyenek.
Én már úgy vagyok vele, hogy lehet nagyon válogatós vagyok, de a semmiből akkor sem lesz valami, viszont a legtöbb huszonéves férfi nem gondol bele abba, hogy mondjuk tíz év múlva reálisan mennyi pénzből lehet eltartani egy családot... Az életben mindenért komolyan tenni kell, legyen az karrier vagy párkapcsolat, család.
Nehezen bízom meg olyan férfiakban akiknek most sem fontos arra törekedni, hogy anyagi biztonságban éljenek, vagy legalábbis egyszer majd... A minimálbér dupláját keresem jelenleg (270 ezer forint nem nagy pénz), és ez sem elég túl sok mindenre. :( Azért képzem magam, azért dolgozok sokat, hogy később ebből több legyen és lehessen önálló egzisztenciám is.
De eddig csak olyan férfiak udvaroltak nekem, akikből az ambíció szikrája is hiányzott...
Szóval lehet en vagyok az elkényeztetett hercegnő az elefántcsonttoronyban, aki arra vár, hogy megmentsék a csóróságtól. XD De közben meg mégsem, mert rengeteget teszek a fejlődésem érdekében.
Ez az igény sok férfiban nincs meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!