Szerintetek is csal a Tinder?
Elég gyanús nekem, hogy ahányszor tinderezek, szinte csak fullos csajokat ajánl fel, az kizárt, hogy a tinder 90%a 10/8 és afölötti csajokból állna. Mikor vettem Goldot, persze láttam csúnyácska, kövér lányokat is a lájkok közt. Szerintem direkt a jó nőket, legnépszerűbbeket mutatja, hogy elhidd, "vele is matchelhetsz" de közben téged meg ugyanúgy a saját "kasztodnak" megfelelő közönségnek mutat. Nekem nem lenne gond, nem pályázok a szupermodellekre, tudom hogy max 10/7es pasi vagyok, de akkor olyanokat mutasson akik az én ligám! Érdekes módon Bumble, Badoo-n teljesen más, főleg utóbbin aztán nagyon vegyes a felhozatal... Szerintetek sem stimmel valami?
29/F
Sosem fizettem még azért a szarért, de lehet benne valami.
Fizetés nélkül is egyet tudok érteni!
Rakás emberi roncsot dobál fel.
Van félszemű csaj, tolószékes is..
Meg egy rakás jó nő, aki kizárólag ilyen 15ezer kilóméterre lévő képekkel operál, ergo egyértelműen valami karibi aranyásó és véletlen az összes ilyen pont 11 kilóméterre van! :)
#4 szerintem jól leírta. A Tinder figyeli a böngészési, "jobbrahúzási" meg "balrahúzási" szokásaidat, és az alapján dobja fel a lányokat. Ha jól emlékszem, a beállítások közt ez a funkció talán még ki is kapcsolható. Igyekszik olyat felajánlai, aki a korábbi döntéseid alapján vélhetően számodra szimpatikus lesz.
Ettől függetlenül nem lepődnék meg, ha lenne valami simliskedés a háttérben. A tinderen a top pasik visznek mindenkit, a lányok meg csillió match közül szabadon válogathatnak - nyilván ignorálják a középmezőnyt. Viszont nyilván kell a pénz az üzemeltetőnek, valahogy ott kell tartani a jól tejelő középmezőnyt is.
Nekem az furcsa, hogy ha befizetek goldra, senki sem lájkol. Két hónapja vagyok gold, egy lájkot kaptam, az is bot volt. Amikor viszont nincs előfizetésem, érdekes módon kis túlzással napi szinten jönnek a lájkok, csak ugye nem látni kik azok... 🤔 Statisztikai elemzés nélkül is megmondom, hogy szignifikáns különbség van a kapott lájkok számában, attól függően, hogy előfizetős vagyok, vagy ingyenes felhasználó. És érdekes módon, ha bematcheltem velük, miután goldra váltottam, egy sem válaszolt az üzenetekre.
Értsétek már meg, hogy nagyrészt átverés az egész!!!
Vannak a kamu regisztrációk és
a valósak! Te kamuk miatt fizetsz elő, akik olyan csajok, akiknek a rohadt életbe sose kellene társkereső!!!!
Fizess elő, hogy írj a kamukra!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!