Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 32 éves budapesti férfi...

32 éves budapesti férfi keresi párját. (?)

Figyelt kérdés

Rólam:

190 centi, vékony testalkat, de nem csont és bőr. Ízlés kérdése a stílus, de jól öltözöm (sportos/elegáns), odafigyelek magamra, tiszta és ápolt vagyok.

Azt mondják, hogy normális fickó vagyok. Normális, de nem átlagos. A kommunikációs stílusom állítólag némi megszokást kíván (nem bunkó vagyok!). Használták rám a furcsa és a titokzatos jelzőt is, jelentsen ez bármit is. 😄 Az emberek többsége mégis kedvel, mert segítőkész és kedves vagyok, lehet rám számítani és talán még szimpatikus is vagyok azoknak, akik kedvelik a magamfajta csendes, értelmiségi/kocka, de földhözragadt, mindenhez is értő, komolytalanul komoly embereket.

Ennyit rólam, most jössz te. Nincs sok elvárás, de ami fontos:

Vékonyabb, vagy átlagos testalkat. Magasabb lányok előnyben, de nem feltétel. Igényes megjelenés.

A személyiséged legyen kompatibilis az enyémmel (nyilván ez további alkudozás tárgya 😁). Szeretem ha valaki nem veti meg a klasszikus értékeket, okos, intelligens, tájékozott, lehet vele értelmes dolgokról beszélgetni, érti a humort, nagyjából tudja, hogy honnan jött és merre tart. Alapvetően komoly kapcsolatot keres.

Ha ezek megvannak, akkor már nem lehet köztünk akkora szakadék.

Azt hiszem nem írtam semmi olyant ami teljesíthetetlen volna, bár néha az a benyomásom, hogy magasak az elvárásaim.

Van jelentkező? 😆

2022. aug. 24. 09:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

😆

Érdekes kérdés. Amúgy igen.

2022. aug. 25. 15:43
 12/18 anonim válasza:
Hát nem semmi pasi(jó értelemben) lehetsz! 😁Humorod az már tuti h van 😃
2022. aug. 25. 16:54
 13/18 anonim válasza:
A kutyákokat szereted jobban, vagy a cicákokat?
2022. aug. 25. 17:15
 14/18 A kérdező kommentje:

Hmmm... Érdekes... Érdekes népek járnak erre az oldalra.

Na mindegy is. Lehet nekem privátot is írni, ha valaki később erre téved és úgy látja jónak. Egyébiránt mindenkinek minden jót kívánok!

2022. aug. 25. 18:15
 15/18 anonim válasza:
Egyébiránt mivel iszod reggel a kávét?
2022. aug. 25. 19:26
 16/18 A kérdező kommentje:
"Nem minden csődör minden kancához alkalmas, bármi derék is legyen egyébaránt."
2022. aug. 25. 23:17
 17/18 anonim válasza:

Hány centi ott lent? Kockás a hasad? Mennyi a nettód? Bankszámládon jelenleg mennyi van likvid? Van e ingatlanod? Ha igen hol ? Tehermentes-e?

Milyen autód van?

Minden info érdekel.

28N

2022. aug. 29. 06:16
 18/18 anonim válasza:
Szereted a főzeléket?
2022. aug. 29. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!