Lányok, randival kapcsolatban kaphatnék segíteni? Második randin már belefér a csók, vagy korai?
Volna pár kérdésem, mivel nem vagyok tapasztalt a témában és érdekelne a véleményetek, elsősorban lányok válasza érdekel
Tinderen ismertem meg a csajt, kb 3 hét beszélgetés után mentünk randira. Nem akartam siettetni, akkor került rá sor amikor ő is akarta. Előtte irogattunk, hívásoztunk és minden nagyon jó volt. Szerintem a randi is egész jól sikerült, nyilván nincs tökéletes első találkozás, de úgy láttam jól érzi magát, sokat nevetett, nem volt feszélyezett. Én nagyon megszerettem és úgy érzem ő is szimpatikusnak talált.
A második randival kapcsolatban lenne 1-2 kérdésem
1. valami apróbb ajándék (pl csoki) belefér, ugye?
2. Én tényleg komolyan gondolom az egészet és párkapcsolatot szeretnék vele. Annyi még, hogy kicsit szerény a hölgy. második randin már beleférhet a csók, vagy korai? egyértelművé szeretném tenni, hogy szeretem és komolyan gondolom az ismerkedést vele, nem a pár alkalmas szex a célom vele, hanem igazi párkapcsolat, ezért nagyon szeretném megcsókolni. Mik az apró jelek arra, hogy ő is szeretné? Ilyenkor milyen jeleket adtok? Nem akarom, hogy azt higgye, határozatlan vagyok, de erőltetni sem amit ő nem akar. Az se lenne jó, ha emiatt végül valaki más előbb tenne lépést, és ő igazából vágyik rá, miközben én nem adom tudtára az érzéseimet, értitek...
Minden segítséget nagyon köszönök előre is. Bármi egyéb tipp is jöhet randizással kapcsoaltban. Nagyon hálás lennék minden tippért a jelenlegi helyzettel kapcsolatban.
19/F
Ha legalább a második-harmadik randi után nem veti rád magát, ígyis-úgyis buktad a dolgot. Én pl. egy lányról azt hittem, hogy csak szorong, fél, azért nem közeledik hozzám. A francokat. Csak haverként tekintett rám. Mindezt azután tartotta fontosnak közölni, miután felhívatta magát a lakásomra.
F
"felhívatta magát a lakásomra"
... Lehet, hogy csak félreértetted és igaziból nem is akarta, hogy felvidd...
Akkor minek jött fel?
Azért hozzátartozik a történethez az, hogy korábban szerelmet vallottam neki, és hagytam neki bőven időt, teret, hogy ezt átgondolja... ezeknek tudatában jött fel később hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!