Csajok/nok dumalni?
en igazabol egy 17 eves fiu vagyok, de 15tol felolem akar 30ig siman beszelhetunk
jozsi1971, mihalypapa56 es hasonlo uriemberek fajo szivvel de vegyek tudomasul h a lanyokhoz vonzodom
budapesti vagyok, jo lenne ha te is az lennel, mert azert egy beszelgetotarsnal joval tobbet keresek
igy amugy, aki nem lenne hajlando instan v facen v barhol mashol is beszelni az inkabb ne is irjon
magamrol inkabb nem irok, majd ugyis megismersz hamar ha akarsz
instan v facen latnal meg kuldenek is kepeket magamrol de annyit talan leirok h 192 cm magas vagyok, sportos alkatu de lassan inkabb izmos, nemreg kezdtem kondizni normalisan, kek szemem es kozephosszu szoke hajam van
igenyes vagyok, stilusom se rossz sztem szval akinek esetleg felkeltettem az erdeklodeset irjon
"igenyes vagyok, stilusom se rossz"
Sajna ez a rövid bemutatkozószöveged épp az ellenkezőjéről árulkodik szerintem :(
Annyira vicces vagy hihi mi a snaped ?
- Valószínűleg senki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!