Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki ismerkedne egy 28 éves...

Valaki ismerkedne egy 28 éves targoncás fiúval, aki 250 ezret keres csak?

Figyelt kérdés

2022. aug. 1. 07:52
1 2
 11/17 anonim válasza:
10/10 elnézést, elírtam 250e Ft. (Szerintem az se kevés.)
2022. aug. 3. 08:33
 12/17 anonim válasza:
A mai világban a 250 e Ft nőnek is kevés kereset, hát még egy férfinek, akinek családot kellene fenntartani, amikor a nő gyerekeket szül. Én nem ismerkednék... Ennyi pénzből nem lehet jövőt tervezni, főként a fővárosban.
2022. aug. 4. 07:27
 13/17 anonim válasza:
És ezt miért kell kiírni ogx mennyit keresel? Elhiszem rengeteg nő ez alapján dönti el , de az már nem igazi kapcsolat lesz. Ha szert valaki akor szeressen függetlenül az anyagi helyzetedtől. 25/N
2022. aug. 5. 15:12
 14/17 anonim válasza:
Csak? Nálunk 170-et keresnek. Amúgy meg ezt pénzben mérik?
2022. aug. 8. 07:33
 15/17 anonim válasza:
Én is tömeg közlekedem, és emiatt szerintem nincs is komoly kapcsolatom emberekkel. Felszállok a buszra, belebambulok az emberek arcába és már megyek is tovább. Néha rossz helyen szállok le, olyankor megpróbálok útba igazítást kérni, de az emberek többsége nem tud vagy nem akar segíteni. Eléggé szomorúak a mindennapjaim. Gondoltam rá hogy leteszem a jogosítványt de akkor még kevesebb kapcsolatom lenne a külvilággal. Azt hiszem ma gyalogolni fogok.
2022. aug. 8. 07:47
 16/17 anonim válasza:
Hát, szerintem sokat számít a kinézet. A fizetés az elmegy. Szóval ha jól nézel ki inkább ismerkedj élőbe. Ne itt.
2022. aug. 8. 18:41
 17/17 anonim válasza:

13-as hozzászóló, nagyon naiv vagy... Persze aki szeret az így is szeret,meg szegények leszünk de boldogok? Ilyen csak a filmekben meg a mesékben létezik.

250 e Ft kereset semmit sem ér ilyen árak mellett, amikor az alapvető élelmiszerek is már luxus cikkek....

250 e Ft maximum annak elég, aki még anyuci meg apuci házában él és eltartják. Ennyi pénzből nem lehet családot vállalni, csak a nyomor lenne és nélkülözés ezek miatt meg állandó veszekedés és depresszió.

2022. aug. 15. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!