Tata és körzetében lenne olyan lány aki szeretne ismerkedni? 23/F
Hosszútávú kapcsolatot szeretnék.
Magamról pár szó: 23 éves fiú vagyok, egyetemre járok, szeretek kirándulni, úszni, filmet nézni, nem nagyon szoktam buliba járni (1-2x egy évben), odaadó vagyok és vicces.
18 és 25 év között keresek egy lányt, akivel szebbé tehetjük egymás életét.
Külsőleg csak annyi "elvárásom" van, hogy igényes legyen, számomra fontosabbak a belső tulajdonságok (mint pl. megbízható, céltudatos, őszinte, szerető, humoros).
Na, hol kezdjük :D .
Először is, valószínű nem úgy kellett volna fogalmaznom ahogy pár helyen tettem, (majd lesz egy pont ahol külön kitérek rá)
ezért bocsánatot kérek. Viszont, nekem egy kicsit visszás az, hogy az igaz, csak az utolsó üzenetedben, de te is elkezdtél sértegetni, vagy engem a szerencsétlenezéssel, vagy sok nőt azzal hogy lelkiszegények. Szóval nekem kicsit élét vesztette az hogy kikéred magadnak hogy beléd állok, azzal, hogy aztán te is elkezded ugyanazt.
A 16 éves lányos témával folytatnám. Itt tényleg nem úgy fogalmaztam ahogy kellett volna, szóval ne haragudj, túloztam. Viszont a véleményem a témával kapcsolatban nem változott, olyan értelemben hogy egy 16 éves lány még mindig gyerek az én szememben. És amikor azt mondom hogy gyerek, nem arra gondolok hogy olyan mint az ovis kislányok akik sikoltozva kergetnek pillangókat vagy tudom is én. Egyszerűen szerintem túlbecsülitek őket érettség szempontjából, mert a legtöbb 16 éves lány egyáltalán nem áll olyan érett szinten mint amire ti gondoltok, és érveltek vele. Nyilván vannak olyan 16 évesek akik igen, de nem a többség.. Van 14 éves érett lány is, aki rákényszerült hogy érettebb legyen a kortársainál, ettől függetlenül túlzás azt mondani hogy a legtöbb 14 éves érett. És valóban, 16 évesen már kezdenek nőiesedni a lányok külsőre, de a fiúk is.. 16-20 éves fiú is férfiasodik rendesen, vállasodik, de azért pszichésen annyira nem érettek szerintem. Na, szóval a lényeg hogy a 7 év korkülönbség, főleg a felvázolt helyzetben az én véleményem szerint nagyon sok.
Azzal folytatnám, hogy nem vagyok nő, szóval azt egy kicsit benézted :D
Ehhez hozzáfűzném azt, hogy nekem unszimpatikus volt az amit ezután mondtál, mert elég jellemző rátok ha valaki megvédi a nőket és nekik ad igazat, hogy hát akkor biztos valami vérszomjas lelkiszegény nő vette a lányokat a védelmező szárnyai alá, szóval tényleg az jön le belőle hogy konkrétan haragszotok a nőkre. Nade, mint mondtam srác vagyok, egyszerűen ez a véleményem, és ez a "haragszunk a nőkre merz még nem volt párunk" gondolkodásmóddal semmilyen szinten nem tudok együttérezni.
Ha azt mondod poénból írtad a gyúrós dolgokat, elhiszem, viszont amikor belé álltam, akkor az alapján amilyen stílusban meg kobtextusban mesélted , nem az jött le hogy ez egy vicc, hanem inkább az hogy micsoda istencsászár vagy, és igazából a legjobb nők is megnyalhatnák mind a 10 ujjukat hogy ilyen palijuk van, és még meg is köszönhetik hogy velük vagy.
Inkább arra gondoltam a kiállás alatt hogy ha oda kell menni a lányokhoz akkor is legyen magabiztosságod (nem kell arcoskodni meg nagyképűsködni, de ne legyél valami megszeppent kisfiú aki rájuk se mer nézni)
Abban is tartom a véleményen hogy van felelősséged abban hogy leráznak, írásban. Nyilván a lányok azokkal fognak randizni akik megfogták őket írásban, nem kötelesek neked esélyt adni a randira, ha írásban nem hatottad meg őket.
És nem csak a randin lehet bizonyítani, sőt, randi előtt legalább ugyanannyira fontos bizonyítani, hogy megédemled a randit. Én se megyek olyan lánnyal randizni aki még írásban se fogott meg, azzal mit beszélgetnék élőben? Nyilván az más kérdés hogy én megírom a lánynak a problémám és elköszönök tőle, nem csak szó nélkül ignorálom, de ebből következtetéseket levonni hogy minden nő ilyen, megintcsak feleseleges.
Bár most azt nem értettem, te akkor komolyabb beszélgetésbe se szoktál belebonyolódni online? Mert azért 10-20 perc ismerkedés után nem biztos hogy elhívnék valakit randizni, és lányként én se díjaznám egyáltalán ha valaki ismeretlenül randira hívna.
Mondjuk most olvastam tovább, és írtad milyen témákat dobtál be nekik, szóval akkor gondolom valameddig mégis eljutsz velük. Figyelj, ha azok után a témák után leráznak, az az ő dolguk, elképzelhető hogy nekik nem érdekes.. Lehet túl sokat beszélsz magadról, keveset kérdezel felőlük, lehet panaszkodsz is (pl idegeneknél akiket 20 perce ismerek, én se lennék a lelkitámaszuk, hogy kisírják a lelküket a vállamon hogy mekkora bunkó a főnök)
Az is lehet nincs közös témátok, feldobtok egy témát és nem tudtok 1-2-nél leragadni, hanem beszéltek valamiről pár percet és mentek is tovább a következőre, és így kb mindent el is lőttök elég rövid idő alatt.
A korhoz még annyit, hogy ugye elmondtam hogy még mindig soknak gondolom azt a korkülönbséget, illetve azért a korodbeli lányok sem tartanak ott, hogy szülni akarjanak. Nem 1960 van, amikor 22 évesen a lányok már házasodnak meg gyerkőcöket várnak. Szóval ha épp egy 22-23 lánnyal jönnél össze, én akkor is azt gondolom hogy a gyerekvállalásig van még nagyon minimum egy jó 5 éved, de inkább 7-8, és szerintem addigra egy tapasztalatlanabb fiú is beletanul a kapcsolatba
Figyelj, akkor kezdjük tiszta lappal, ha megengeded, mert úgy látom, hogy tényleg akarsz segíteni és időt szánsz rám, ami meg viszont iszonyat nagy érték és köszönöm, mert nem kapsz ezért pénzt stb. Bocsánat a szerencsétlenezésért. Azért engedtem meg magamnak, mert nem olyan csúnya még és én azt vallom, hogy ha valaki megszégyenít téged, akkor nem kell illedelmesnek lenned, visszaszégyenítheted, azzal hogy visszairányítod rá ezeket az energiákat. Én úgy érzem, hogy jár ennyi nekem, hogy egy fórumra leírhassak egy általános tapasztalatot, senkit nem megbántva ezzel, anélkül, hogy valaki rögtön rámolvassa, a helyzet ismerete nélkül, hogy egy utolsó gáz ember vagyok.
A kondis témával azt akartam mondani, erről nekem van egy filozófiám, tapasztalat alapján... hogy az a nagyon nagy baj a társadalommal, hogy rosszak a preferált értékek. Én nem dohányzom, iszom, ambíciózus vagyok, egészségesen élek, fel tudok mutatni komoly eredményeket, mert az én genetikámmal ezek a súlyok elég komolyak. Ha ilyen vagy, simán lehet, hogy egész életedre egyedül maradsz, ha nem fektetsz be komolyabb energiát az ismerkedésbe. Nem csak magamon látom, az erőemelő társaságomba is csomó okos, egyetemre járó, kitartó, jó értékeket hordozó 18-23 éves srác van és a legtöbbnek nincs barátnője. Ismerek, meg van rokonom is, aki tudós vagy író, filozófus, a társadalom erre nem vevő, ennek nincs piaca, a matematikus rokonom tök simán egyedül tudna maradni egész életére, most is egy elég számító nő akaszkodott rá a pénzéért, mert hiába mutatja meg magát, a társadalom nem harap az ilyen értékekre, ez nem garantál semmit, pedig az ilyen értékek kellenének, hogy garantáljanak valamit, ha valami már garanciát nyújt. Gondolhatod, hogy egy tudományos munka mellett pedig nincs havi 8-10 órája se ismerkedni meg unja, mivel unalmas egy ilyen elmének alapból és hogy csak próbálkozik, de alig harap rá valaki, pedig ő aztán tényleg értékes ember... Viszont ha bűnöző vagy, ha jó kocsijaid vannak, ha egy bulizós vagy alvilágibb társaságban te vagy az egyik vezéregyéniség, akkor biztos hogy lesz csajod, ha akarod, minimális energiabefektetéssel, mert ezeknek az értékeknek viszont van piaca. Az egyik haverom, aki 30 millás autókkal jár, minden nap más csaj sz*pja le konkrétan, pedig sok értéket ő speciel nem hordoz, elég felszínes gondolkodásúak, meg mindegy is, mert nem azért van vele a csaj, én meg 1 év alatt belerakok 100 órát ismerkedésbe és egy randi nem jön össze :D. Én nem a nőket utálom, a férfiakat semmivel se tartom jobbnak, ugyanolyan a két nem, ugyanannyi a h**lye vagy normális. Amiről tényleg rossz véleményem van az a társadalom, az emberekről általánosan, emberi kapcsolatok, ahogy élünk és gondolkodnuk magunkról, világról. Szerintem ezért van az, hogy ha a "rossz utat" járod, sokkal hamarabb és biztosabb sikert hoz, ráadásul ezeket a srácokat meg se lehet bántani, mert érzelmileg ki se szolgáltatják magukat, csak használják a nőket. Ha a jó utat járod és hagyod, hogy hasson rád egy lány érzemileg, mert ez a normális, nem egyszer volt, hogy csúnyán elbántak velem és csalódtam, a siker meg nem jön könnyen és nem garantált, hiába vagyok még etikusabb, hordozok még több emberi értéket.
A randiig azért nem jutok el, mert a beszélgetésig sem jutok el, tényleg. Voltam több társkeresőn: tinder, egy év alatt kb. 20, max. picit több like. Voltak akik kivették, miután rájuk köszöntem mert szűrnek, voltak akik olyan züllöttek, hogy olyan fotóik vannak, hogy a barátnője hány a WC-ben a háttérben meg a középső ujját mutatja a képén. Voltak elég kövér lányok, most sportosként nem érzem úgy, hogy egymást keressük. A maradék is vagy kamu volt, vagy hamar úgy éreztem nem egymást keressük, csak benyomta rám is a likeot, talán 1 német-magyar csaj volt, akit elszalasztottam, csak azt írta akkor, h jelenleg távol tartózkodik (azóta itthon van, írtam, de most fél év után nem írt egyelőre), meg akkor épp mással cseteltem és annyira nem tetszett meg furcsálltam hogy német. De 1 értelmes opció volt. Tinderen nem is cseteltem kb. semennyit se, senkivel sem. 1-2 lány megadja ott az instáját, ráírtam eddig egy 20-ra (azzal együtt hogy van, hogy random is ráírok egy-kettőre akit az instán találok és közös az érdeklődés, vagy más társkeresőről), konkrétan egyik sem válaszolt, azért csak 20 mert itt a szimpatikusabbakat válogattam. Más társkeresőn is vagy nem írt vissza, vagy szívet nyomott, elkezdtem neki írni, cseteltünk, erre ignorálgatott, majd később derült ki, hogy amúgy nem is játszottam nála, már az elejétől (ezt már írtam asszem). Volt, hogy találkoztam rendezvényen egy lánnyal, vegán volt ő is, hasonló érdeklődés, erre írok neki és kb. addig jutottunk hogy szia, emlékszel e rám, aztán a következő kérdéseimre már nem írt semmit. Volt, hogy csoportból szedtem össze egy csajt, mert tetszettek neki a képeim, bejelöltem, egy ideig beszéltünk, ő is bírja a Puzsért, azt hittem, na, de jó, barátnak minimum jó lesz, mert kicsit távolabb lakik. Szépen elköszöntünk egyik nap, semmi konfliktus nem volt, másnap írtam neki, h akkor most is itt lakik és ide jár egyetemre, mert azt írja a facebook? Egyik üzenetet látta, nem válaszolt, másik felét másnap írtam, azt már meg sem nézte és azóta sem írt semmit. Facebook társkereső csoportok nagyon gyengék, randivonalon is kevesen vannak. Most a fb társkeresőjével próbálkozom még. Volt, hogy láttam egy lányt az OKJ edzői vizsgámon, utána néztem, ő is vegán volt, írtam neki, és edzőként meg se nézte, sehol sem az engedélykéréseket, vagy lehet látta, csak nem érdekelte, be akartam lépni egy életmódváltó csoportjába, ez nem privát, fizetős, hogy így is közelebb kerüljek hozzá, erre oda se vett be. Úgyhogy meguntam és hagytam. Volt egy akit diákmunkáról szedtem össze, ott élőben tök jól elbeszélgettünk, az a poén, hogy kiderült később hogy ő is vegán :D. Reagáltam párszor a sztorijaira instán, visszaírt (pedig ő neki is engedélybe rakja gondolom), viszont csak tőmondatokba. Facebookon bejelöltem és nem jelölt vissza. Azt látom, h van egy társasasága akivel jár ide-oda, lehet egyedülálló, de én azt érzem rajta, h nem érdeklődik irántam és tkp rá mondom, h vannak értelmes csajok, ő is jó családból jön, tornász, elég arisztokratikus, csak ők szerintem nem társkeresőznek, mert vega csoportokba, társkeresőkön se láttam őt soha, megvan a baráti köre, az élete, és én úgy érzem, hogy nehéz így közel kerülni hozzá. Talán őt erőltethetném egy picit. De érted, most leírtam, hogy azért próbálkozok, és kb. 1-2 van, aki talán lehetne, ha időben elkezdek keményen dolgozni rajta és nem irreálisak az elvárásaim, igazából kinézetre ők 2-en se jönnek be túlságosan. Amúgy sok csajjal cseteltem itt GYIK-en is, vagy abbamaradt mert már nem írt, de néha továbbfejlődött facebookra vagy emailezéssé. Pechemre ők nagyon távol laktak, sokszor társkeresőn is ez van, hiába szimpatikus, most is beszélek egy esztergomi csajjal, aki viszont végre nagyon jól nevelt, sose tűnik el beszélgetés közepén, látszik, hogy úgy ír, hogy táplálja a beszélgetést, még azt is megkérdezte hogy-hogy vagyok, mindig köszön, sajnos sok csaj ennek az ellentéte. Viszont a környéken csinál mindent, és én nem akarok egy ilyen távkapcsolatot. Ide is írtam ki kérdést, persze az 0 volt, bármit írhatok a leírásba. Oké, hogy a fiú kezdeményezzen, meg próbáljuk lenyűgözni a csajt, de ez amit már te is írsz néha, nekem a ló tuloldalára esés, hogy hogyan tudnám lenyűgözni, a kedvére tenni, eladni magam. B*sszus valamit ő is rakjon már bele, érdeklődjön felőlem néha, dobjon fel témákat, mert így nagyon egyoldalú. Egyszer hónapokig beszélgettem még egy modell vegán csajjal, vele durva lett volna ha összejövök és talán még lett is volna rá esély. De meguntam, hogy sosem kérdez semmit, mindig csak én reagálok, kezdeményezek beszélgetést, volt hogy egy pár soros tök jó kis gondolatot írtam vegánságról, még tetszett is neki, de ennyit írt, hogy: ámen az imádkozós smileyval. Egyáltalán nem próbálják továbbvinni a kapcsolatot, mindig egyoldalúan én nyomok mindent a legjobb tudásom, kulturáltságom szerint. Itt megint írhattam volna én valami mást, h ne halljon el, ahelyett, h belekérdez, leírja egy rövid véleményét, felvet mást stb. A sztorijaimat nézte meg követett instán, ott beszéltünk de sosem reagált rá szóban. Meg nem tetszett már nála, hogy néha olyan lekezelően és csúnyán írt Orbánról meg akik rá szavaznak :D. Meg a vegánság kapcsán is elég sarkosan gondolkodott. Ugyanezt érzem tehát sok lánynál, hogy ők semmit nem raknak bele, most is írtam egy csajjal, aki amúgy nem is budapesti, néha jár ide 60kmről, meg kicsit kövérkésebb, de vagány, nekem szimpatikus, és nyomott rám vega társkeresőn likeot. De nem látom rajta azt az érdeklődést, lelkesedést felém, csak úgy válaszolgat, kb. mint ez a modellcsaj, mindig én erőltetem, pedig nem is tetszik annyira, csak már lassan tényleg semmi nagy igényem nincs és csak legyen normális meg picit hozzám illő. Azt hittem akár örülni fog, hogy a like után így megkeresem, írok neki, mert ott nem nyomtam neki like-ot. De sosem ír rám, nem táplálja a beszélgetést témákkal, kérdésekkel, csak én. Szóval kevéssel matchelek, nyilván fiúként sosem ír rám senki fb-on, instán. Aztán kevéssel jutok el igazi beszélgetésig, mert elég hamar ignorálnak, tehát bármit írhatok, valamiért nem adnak esélyt, pedig vegán fiú, elég ritkaság is... mostmár amúgy vissza is fogok térni vegetáriánusnak mert elegem is lett a vegánokból :D. Akikkel eljutottam valameddig a beszélgetésbe és korrektül válaszoltak, nem csináltak ilyet, hogy köszönés nélkül eltűnnek többször, úgy hogy 15:35kor írtak, 36-kor válaszolok és eltűnik... azok kevesen vannak, elérhető távolságra. Talán 3 volt az utóbbi 2 év alatt? Őket nem hívtam randizni, mert vagy kijött hogy nem egymást keressük, más a személyiség vagy amit mondtam, h nem tetszett h nem rak bele energiát, nem mutat érdeklődést, egyoldalú és ahhoz képest meg engem sem érdekelt annyira. Tehát nagy merítési lehetőség nincs. Általában negatív élmények érnek, még nálad sokkal rosszabbul kinéző csajoktól is (kevesebbet ér a húspiacon, sajnos a tinder stb. az). Randizni se nagyon hívtam el ezért senkit sem, ha jól emlékszem csak ezt a csajt, akit írtam, hogy ignorált, őt is azért mert nyomott egy szívet rám, matcheltünk és néha nem írt vissza, néha beszéltünk, gondoltam akkor ha tényleg tetszem, csak elfoglalt elhívom. De nem tudom, ha úgy fogalmazok hogy randi akkora baj? Ha azt mondom nem jössz-e el egyszer velem ide, vagy nem iszunk-e meg valamit, annyival jobb? Mert nyilván ő is tudja, hogy ez valami randiféle, nem valószínű, hogy barátkozni akarok vele, főleg ha társkereső által kerültünk egymás mellé (kimondottan társat keresünk).
Van egy 40 feletti nő barátom. Ő konkrétan látta, hogy edzek a terembe, odajött és azt mondta, hogy én ezt biztos tanultam valahol, olyan jól csinálom és csak így tovább stb. Na, erről beszélek. Hogy miért nem ilyenek az emberek? Hogy meglátják az elhivatottságot, az értéket, hogy valaki felmutat egy értelmes teljesítményt? Erre egy-két hozzá hasonló ritka értelmes nő nyitott. Meg, hogy miért nem érdeklődnek egyszer párkeresés során a lányok is irántam, miért nem próbálnak így nyitni felém, táplálni, mélyíteni picit a kapcsolatot, hogy lássam, hogy én érdeklem őt és kész önmagamért szeretni a későbbiekben? Ha érted, ennél a nőnél pontosan ez volt, hogy meglátta bennem azt a sok pozitív dolgot, ami bennem van, csak a környezet támogató hatásán is múlik, hogy kijön e teljesen belőlem és legyőzi e a rossz dolgokat. Ha a nők mindig csak elvárnak, ha ők csak ülnek és nyügözzem le őket meg legyek humoros, ambíciózus az nem ez az út. Ő az egyike a 4db 30 feletti barátomnak, akik mind értelmiségiek, politológus, tiszt egy közintézményben, ez a nő is Jungot olvas stb. Ezt csak azért, hogy akkor csak nem én vagyok, aki annyira érdektelen, ha értelmes, érett emberek barátkoznak velem. Ettől nem vagyok jobb, csak egy némileg érdekes részlet.
Azért gondoltam, hogy nő vagy, mert mostanában az a mániájuk embereknek, hogy én nem írhatom le sehova, ami közösségi felület, a véleményem és tapasztalataim ezekről a témákról és a nagy átlagról, mert azonnal megsértődnek belemagyarázzák, hogy én minden nőről így gondolkodok, amikor nyilván 4 milliárd nő van, nekem meg volt tapasztalatom 1-2 ezerrel, velük is inkább felszínes nagyrészt. Hogy gondolhat valaki olyan butaságot hogy bárki egy ilyen kis minta alapján véleményt alkot egy ekkora csoportról? Bár férfiak is ilyen prüdek, de én azt éreztem itt megint a "lenézed a nőket és ezzel engem is" narratíva domniált, vagyis nőnek kell lenned. Nem értem ezt a túlzott érzékenységet, megsértődés kultuszt se, engem olyan szinten sértettek, aláztak meg, tárgyiasították már nők... persze ha kiállok magamért és megmondom hogy ez nem oké és mással meg ne próbálja eljátszani... megint én vagyok aki nőket zaklat :D. Általános véleményt pedig nem írhatok, mert az is zaklatás, de ők a szemembe mondhatják, hogy suttyó, megkeseredett értéktelen ember vagyok, ami meg épp, hogy a személyem elleni támadás és megszégyenítés. Én senkit sem szégyenítettem meg, akinek nem inge, nyilván azt tudom leírni, ami az élményeim, simán lehet, h ilyen peches vagyok és így ez jutott, de nem tudok arról írni, amit nem tapasztaltam, mint trend. Érdekes, a '90-es években lehetett a rap számokban beszólni nőknek, mert mindenki tudta, hogy ez annak szól, aki ezt képviseli. Ma már erre mindenki megsértődik? Úgy néz ki... Még tupac is írt kemény dolgokat a nőkről. Ehhez intelligencia kéne, hogy az ilyesfajta provokatív, tabudöntögető, sarkos szövegeket is tudjuk értelmezni, de ebbe a hiperszenzitív társadalomba ez már nem megy...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!