Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hány évesen utasítottak...

Hány évesen utasítottak vissza először?

Figyelt kérdés
És hogyan?

2022. júl. 25. 06:51
1 2
 11/15 anonim válasza:

16 évesen, és azóta folyamatosan csak visszautasítanak.

22F

2022. júl. 26. 12:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálok mindenkit tiszta szívből!
2022. júl. 26. 16:13
 13/15 Senior Séf válasza:

Nem tudom, talán 8 lehettem. Persze az még nem volt komoly csajozás, csak a felnőttek majmolása. De aztán fél évvel később egyszer játszottunk papás-mamást egy félredobott, gazzal benőtt kútgyűrűben.

Az első komoly visszautasítással 16 évesen kellett szembenéznem, amikor a barátom nálam két évvel idősebb nővérét, a gimi örökös szépségkirálynőjét akartam meghódítani. Ez is fél évet vett el az életemből, pedig mind a csaj, mind az anyja megmondta, hogy gyerek vagyok még, nincs esélyem. Lett. Aztán persze később is előfordult jó párszor, de azok már nem zavartak, mert a régi esetekből megtanultam, hogy ha nagyon akarnám, megszerezném a csajt.

2022. júl. 26. 18:38
 14/15 anonim válasza:
28, most mondott le rólam valaki érthető okokból. :( L
2022. júl. 28. 17:43
 15/15 anonim válasza:
6-7, nem emlékszem pontosan. Egyik azonos korú barátomnak lett egy "csaja", és annak a lánynak a barátnője volt akit kinéztem, de őszintén szólva magamnak köszönhettem hogy elutasított, kis gyámoltalan fiú voltam még. Hallottam hogy én is tetszem neki, dejó, akkor még MyVIP meg iwiw idők voltak, nem tudom már melyiken de elkezdtünk beszélgetni órák hosszát. Konkrétan azért csináltam meg a profilomat hogy vele tudjak beszélni. Aztán pár nap múlva csináltunk egy "duplarandit" a már említett haverommal és a barátnőjével. Alap hiba volt hogy mi biciklivel mentünk ők meg gyalog. Én elég hamar berezeltem a helyzettől, és valamiért haverom is hirtelen nem akart ott lenni, úgyhogy fogtuk magunkat kb 10 perc után aztán azt mondtuk hogy mi most elbiciklizünk a központba, jöjjenek ha akarnak. Nem jöttek, de nem is akartuk. Haveroméknak annyi volt, én meg utána megbántam és írtam neki másnap de kaptam egy jó nagy "bocsi már nem érdekelsz" típusú választ rá :D Emlékszem jól magam alatt voltam, szerintem kihatással volt rám és az önbizalmamra vagy 10 évig.
2022. aug. 10. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!