Miért vagyok egy lánynak "tesója"? Miért nem tud rám úgy nézni mint más lány egy férfira ?
A melóhelyen van egy lány aki szokott csipkelodni kötözkodni de jó értelemben.sőt egy alkalommal azt mondta hogy tetszek neki..Ma
viazont olyan kijelentéssel lepett meg hogy ő én neki a tesója vagyok . És ez már nem az első csaj.
Úgy gondolom ez eléggé visszataszító és gáz tud lenni egy férfinak..
Én adok a külsőmre és nem vagyok se bunkó se beképzelt de túl kedves se vagyok hogy ezt váltsam ki egy lányból . Csak úgy viselkedek mint egy egyszerű normális férfi..
Jobb lesz kerülnőm ! Mert én nekem ez nem pálya...
A lánynak nincs véletlenül bátyja? Mert lehet egy bátyókeresés is emögött, már felnőtt, elöltözött,és kiskorában nagyon jól elvoltak (tapasztalat).
De ha alapvetően szokott "csipkelődni kötözködni, de jó értelemben" - akkor ebből lehet kapcsolat, nem írt le barátzónába szerintem. És rajtad áll. Hódítsd meg!
"De ha alapvetően szokott "csipkelődni kötözködni, de jó értelemben" - akkor ebből lehet kapcsolat, nem írt le barátzónába szerintem. És rajtad áll. Hódítsd meg!"
Max 50%ot adnék rá, ezt tőle kell meg tudni. Tavaly nekem is volt gondom belőle, hogy alapból én kedves akartam maradni mindenkivel , poénkodtam is időnként, aztán hónapokig nem bírtam leràzni egy fiatal srácot, pedig mondtam neki többször, hogy olyat ne várjon tőlem, túl fiatal hozzám...
A tesózás pedig ellenkezőjére utal.
Jól sejtem, hogy ffi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!