Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért vagyok egy lánynak...

Miért vagyok egy lánynak "tesója"? Miért nem tud rám úgy nézni mint más lány egy férfira ?

Figyelt kérdés

A melóhelyen van egy lány aki szokott csipkelodni kötözkodni de jó értelemben.sőt egy alkalommal azt mondta hogy tetszek neki..Ma

viazont olyan kijelentéssel lepett meg hogy ő én neki a tesója vagyok . És ez már nem az első csaj.

Úgy gondolom ez eléggé visszataszító és gáz tud lenni egy férfinak..

Én adok a külsőmre és nem vagyok se bunkó se beképzelt de túl kedves se vagyok hogy ezt váltsam ki egy lányból . Csak úgy viselkedek mint egy egyszerű normális férfi..

Jobb lesz kerülnőm ! Mert én nekem ez nem pálya...

2022. júl. 22. 23:31
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Nem vagy elég jó. Úgy látszik, nem csak neki, hanem más nőnek sem. Vagy nem vagy elég jóképű, vagy nem elég jó a dumád, vagy pedig csóró vagy. Esetleg ebből kettő vagy mindhárom egyszerre.
2022. júl. 23. 11:58
 12/22 anonim válasza:
Vannak sajnos ilyen frendzónos luvnyák, akiknek ez a mániájuk. Én nagy ívben kerülöm őket.
2022. júl. 23. 12:26
 13/22 anonim válasza:
Nem érzek szegsz szagot.
2022. júl. 23. 14:33
 14/22 anonim válasza:

A lánynak nincs véletlenül bátyja? Mert lehet egy bátyókeresés is emögött, már felnőtt, elöltözött,és kiskorában nagyon jól elvoltak (tapasztalat).

De ha alapvetően szokott "csipkelődni kötözködni, de jó értelemben" - akkor ebből lehet kapcsolat, nem írt le barátzónába szerintem. És rajtad áll. Hódítsd meg!

2022. júl. 23. 14:46
 15/22 anonim válasza:

"De ha alapvetően szokott "csipkelődni kötözködni, de jó értelemben" - akkor ebből lehet kapcsolat, nem írt le barátzónába szerintem. És rajtad áll. Hódítsd meg!"

Max 50%ot adnék rá, ezt tőle kell meg tudni. Tavaly nekem is volt gondom belőle, hogy alapból én kedves akartam maradni mindenkivel , poénkodtam is időnként, aztán hónapokig nem bírtam leràzni egy fiatal srácot, pedig mondtam neki többször, hogy olyat ne várjon tőlem, túl fiatal hozzám...

2022. júl. 23. 14:52
 16/22 anonim válasza:
hát persze, #15 hogy 50% , vagy sikerül, vagy nem. De ha meg sem próbálja meghódítani, akkor 100% , hogy nem sikerül. A csipkelődés arra utal, hogy várja a közeledést. Hajrá Kérdező!
2022. júl. 23. 19:06
 17/22 anonim válasza:

A tesózás pedig ellenkezőjére utal.

Jól sejtem, hogy ffi vagy?

2022. júl. 23. 19:10
 18/22 anonim válasza:
17 Barátkozni akart, csalafintáskodni a "tesózással". Nem kell ezt annyira komolyan venni. Ez komolyabb: "egy alkalommal azt mondta hogy tetszek neki"
2022. júl. 23. 19:18
 19/22 anonim válasza:
Lányként mondom, hogy az ilyesfajta kicsit (talán eléggé) friendzone jellegű dolog nem örök életre szól.
2022. júl. 23. 20:33
 20/22 anonim válasza:
Lol ne erolkodj olyan csajnal aki nem teged akar egybol.
2022. júl. 23. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!