Hölgyek, valaki beszèlgetni -ismerkedni?
Vasárnap este , itthon vagyok. Ma már ugyse találok nagyon társaságot igy megprobalom itt , hátha lesz egy èrtelmes lány akivel ha más nem is , de dumálunk 1 èrdekeset. ;)
27 èves vagyok pest megyèből. Mind1 hol laksz , magyarországon belül nincs távolság...
Imádom az èletet , szeretem a pörgèst , bulikat , fesztiválokat. A jó ès èrtelmes társaságot.
Viszont sokszor jó egyedül is lenni , nyugodt hètvègèk , sèta a kutyámmal az erdőbe , vágyok erre is gyakran.
Nagyon kellemes mikor 1 gyönyörű lánnyal egèsz èjszaka 2 en vagyunk mondjuk a tisza parton , egy üveg bor , ès filozofálgatunk :)
Imádom a focit , sajnos a munka miatt csak hobbi szinten űzöm.
Szeretem az állatokat , a termèszetet , ha èpp padlón vagyok ez a kèt dolog mindig segít :D
Rengeteg helyre szeretnèk mèg eljutni , voltam már pár helyen , de tervbe van mèg nèhány :)
1000 dolgot tudnèk írni mèg , de felesleges , lehet el se olvassátok :D
Fontos az első benyomás (èlőben) , itt az nincsen. Így elèggè lutri az egèsz , de hátha. Èn nyitott vagyok :)
Peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!