Lányok !! Ismerkednétek egy nem hétköznapi férfival aki nem szeretne gyereket?
Akkor tulajdonképpen mi benned a nemhétköznpi? Az hogy valami tökéletes teremtésnek állítod be magad?
Vagy tényleg ennyire nagyképű vagy, aki el van szállva magától, vagy kamugép vagy és hülyére veszed a nőket.
Én nem hazudok vagy állítok be magamról egy tökéletes képet, csak az igazat írtam le magamról.
Sok emberből ellenszenvet vált ki , én tudom, de akkor is ez lesz az igazság.
De ahogy már sok helyen leírtam, aki nem hiszi el amit állítok, itt a lehetőség, tesztelje le, vagy találkozzon velem élőben és meglátjuk hogy hazudok-e vagy sem ;)
Mondok egy példàt rá:
A legutolsó kapcsolatom 6 évig tartott ,és a 6 év alatt semmiben nem hazudtam ,ferdítettem,titkoltam el,sőt kegyes hazugsám sem volt.
Bármikor kérés nélkül bármimet megnézhette a volt párom,a facebookomtól kezdve a telefonomig .
Nem halottam még olyan férfiról aki ilyen dolgokat önként ,örömmel és ilyen sokáig csinált volna ,de ha igen ,akkor én kérek elnézést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!