Valaki ismerkedne velem 30/F?
Gondolom nőkkel szeretnék.
Miért gondolod azt hogy egyszerű vagyok?
"kocka has meg minden..."
Volt ilyen pasim egy rövid ideig, de hamar kijött hogy amúgy fejben egy végtelenül faék egyszerű gondolkodásmódja van, ráadásul iszonyat el volt telve magától (persze a semmire). Ő is azt gondolta, hogy a "kockahas meg minden" az elég és ennél több nem kell, azzal mindent lehet kompenzálni. Hogy önző, bunkó, buta...
Te is ilyen vagy? 🙂 Mert hogy tényleg csak ezt tudod kiemelni magadból, az eléggé primitív.
5. Én nem vagyok beképzelt, és semmi más amit írsz rólam. Viszont jogos amit írsz. Ezt csak igy ki írtam a megjegyzés részhez. Egyébként szeretek viccelődni, kicsit bunkózni finoman. Igényes vagyok, rendet tartok magam, körül. Mivel egyedül élek, tudok főzni is.
Egyébként nem vagyok önző, mindenem oda adom másiknak feltétel nélkül. Egy kapcsolatban pl nem magamat veszem előnybe sőt kicsit el is engedem magam, inkább a másik az első, és mindent megteszek hogy jó legyen. Maximálisan szeretek kihozni mindent mindenből,ha nem sikerül újra próbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!