Én már idősebb vagyok, szóval nem, de azt mondom, hogy bár nem jártam roma lánnyal nem lett volna ellenemre, amennyiben értelmes, szimpatikus, ápolt, és nem utolsó sorban jólnevelt (tehát nem az a buszon üvöltözős, és csakazértis hangosan zenét hallgató típus, hogy megmutassa micsoda nagy vagány). Szólítottam is már le egyébként ilyen roma lányt ifjúkoromban sok éve, és ma is tartjuk a távoli baráti kapcsolatot, sok dologban nem értünk egyet, de nagyon tisztelem őt, mert nagyon becsületes, szorgalmas, stb..
2022. jún. 9. 19:03
22/30 anonim válasza:
Ha rendes a lány, akkor igen.Nem az szerint ítélném meg, hogy ki honnan származik.De egy 16 éves az már nem az én korosztályom, idősebb vagyok.
2022. jún. 10. 17:42
23/30 anonim válasza:
Igen, de nem hosszútávon.
2022. jún. 12. 05:40
24/30 anonim válasza:
23 teljesen igazad van!
Ismerkedés a kérdés: tehát igen. Ha van összhang minden OK! Ha nincs könnyes búcsú. :(
2022. jún. 12. 09:43
25/30 anonim válasza:
Sógorom fejét elcsavarta egy roma lány, pár éve nyaralása alkalmával. Még szinte el sem múlt a nyár, szeptemberben elvetette magát vele. A csajnak már volt egy kisfia bal kézről, még gyerektartást sem kapott utána. Fél évvel később tudatta mindezt sógorom velünk, addig titokban tartották. Majd se szó se beszéd elköltözött a nőhöz. Szinte minden holmiját ott hagyta a nejemmel közös lakásukban, ahol lakott. Még a hűtőből sem pakoltak ki, ott rohadt minden. A saját részét eladta egy roma ismerősüknek egy zugügyvéd segítségesével. A másik felét komoly veszteséggel voltunk kénytelenek eladni nekik.
Azóta mindenéből kiforgatták! Pontosan nem is tudjuk, mi van sógorommal, mert megszakított minden kapcsolatot velünk, barátaival és minden rokonnal.
Jó nevű ügyvédünk elmesélése szerint neki volt legalább három hasonló esete, amikor roma nők rászálltak és kisemmiztek férfiakat, de több ilyenről is halott már. Sajnálatosan, a férfiak rokonai nemigen tehetnek semmit! :(
2022. jún. 12. 16:39
26/30 anonim válasza:
igennnn és taknyosra sz.patnám a kis tüzes kancát
2022. jún. 17. 13:18
27/30 anonim válasza:
Van ennél lejjebb szint is amit kérdezni tudsz? 😃 Most jön igazán a báb leves a kérdés. Hogy mennyire elfajzott pedofília selecuid hajlamú ember kérdez ilyet hogy roma lánnyal jön e össze az ember? Mi vagy te rasszista fiam? Elverjelek mert rád fér.
2022. jún. 17. 20:27
28/30 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a romákat, így igen, barátkoznék akárki roma lánnyal.
De csak olyannal, akinek a családja és a barátai befogadók, mert bevallom, néha kicsit tartok a roma férfiaktól.
2022. aug. 1. 15:31
29/30 anonim válasza:
17 éves roma csinos csajjt én is megismernék
2023. jún. 16. 23:10
30/30 anonim válasza:
Szia, nekem nagyon nagyon bejönnek a roma lányok. Nem tudom, hogy miért, kb még olyan 14 évesen figyeltem fel erre a dologra amikor elkezdtem nézegetni a lányokat, hogy inkább a roma lányokat nézegetem, nem a magyarokat. Azóta is tart nálam ez a dolog. Igazából a roma lányokat jobban szeretem. Ha akarsz beszélgetni írj nyugodtan üzenetet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!