Idióta nőket hogyan lehet kiszűrni?
Arra gondolok hogy vannak olyan egyedülálló nők (vagy akik akár kapcsolatban vannak) akik játszák a fejüket úgy viselkednek mintha akarnának valamit a férfitől(képesek kezdeményezni vagy manipulálni),de csak addig érdekli őket a férfi ameddig ki nem derül,hogy a férfinek szimpatikusak.Utána elküldik a férfit a fas... vagy jön a magyarázkodás a szabadkozás stb,hogy ez csak félreértés volt stb.
Az ilyen elmeháborodott nőket hogyan lehet kiszűrni?
Találkoztam mostanában pár idióta nővel aki így viselkedett,de én már többet nem fogok egyik nőnek sem hízelegni,jópofizni,bókolni,
csicskáskodni azért hogy rajtam élje ki magát. Vagyis csak annak akin látszik 100%-ban hogy nem csak szórakozni akar.
Szóval az ilyen ömbizalomhiányos elmeháborodott nőket hogyan lehet kiszűrni?
Igen kiderül!
Csak már kezdek paranoiás lenne és idióta elvekhez tartani magam
:D
Tetszik most is egy nő és ahogy látom én sem vagyok neki közömbös. Megtehettem már volna az első lépést,de mindig oda lyukadok ki,hogy mi van ha csak szórakozni akar velem? És ilyenkor jön az a gondolat,hogy belőlem nem fog egy nő sem hülyét csinálni. És itt megakad az egész... abban amúgy nincs semmi különös ha egy nő nemet mond 1 férfinak.
Ugyanúgy, mint ahogy az elmeháborodott férfiakat: a helyesírásuk alapján.
pl. "játszák a fejüket"
Rutinból már ki lehet szűrni egy idő után.
Tizedmásodpercek alatt döntök és küldök el a picsába csibéket, ha látom rajtuk a kétséges reakciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!