Ismerkednél egy ilyen lánnyal?
Mentális problémákkal küzdők egy ideje viszont ennek ellenére nagyon szeretek mosolyogni.
Illetve mindig arra törökeszem, hogy a lehető legkevesebbet érzékeljenek a betegségemből a körülöttem lévők és azok akik hajlandóak beszélgetésbe elegyedni azzal a tudattal is, hogy egy depressziós személlyel ismerkednek..
Más nevében nem szeretnék nyilatkozni viszont sokan vannak úgy vele, hogy nagyot néznek amikor elmondom, hogy mivel is küzdök semmi nem látszik kivülről abból, hogy depressziós lennék elmondások alapján.:)
Félre értések elkerülése érdekében megsúgom, hogy nem vagyok az a ember aki magára agasztja azt a jelzőt ,hogy depressziós orvosi papírom is van róla sajnos..
Szerintem sokan küzdenek mostanában hasonlóval! Vannak súlyossak,vannak kevésbé súlyossak!
Az szerintem nállad nagy előny hogy elfogadod azt, hogy ilyennel küzdesz és igyekszel tenni ellene! Jó az is hogy, nem igyekszel arra hogy mások is fogadják el hogy Te ilyen vagy és érezzenek Veled együtt!
Szerintem simán lehet Veled ismerkedni, ha ilyen a hozzáállásod és nem végig azt hallani tőled,hogy Neked milyen nehéz!
Szerrintem aranyos lehetsz a problémáid mellett!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!