Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak olyan még egyedülálló...

Vannak olyan még egyedülálló helyes magas stílusos pasik akik a szintén magasabb stílusos azonban molett/duci nőket kedvelik?

Figyelt kérdés
Biztosan vannak nem egy kapcsolatot látni ilyet ahol a pasi a mai társadalmi elvarasok szerint nem illik össze a husis duci partnerével mégis a legnagyobb szerelemben élnek együtt tökéletesnek tűnő kapcsolatban. Olyan jó látni hogy létezik olyan férfi akinek pont ez az ideálja. Kíváncsi vagyok ki hogy vélekedik erről.

2022. ápr. 19. 14:35
1 2
 11/19 anonim válasza:
Közel 40-es, magas, eléggé sportos kinézetű férfi vagyok. Az nem baj, ha van mit fogni a nőn. De plusz 20-30 kiló felesleg már nem lehet arányos. Az már sok. Én nem keresnék ilyet, baráti köröm se, de amúgy megvan rá az igény, különböző okoból szerintem.
2022. ápr. 19. 18:37
 12/19 A kérdező kommentje:
Szerinted mik lehetnek ezek az okok?
2022. ápr. 19. 18:47
 13/19 anonim válasza:

Kérdező, nem 11 vagyok de pl h súlyosan sérült mentálisan stb.

Minden mindegy alapon van valakivel.

Én olyat láttam, h rákos srác állt össze ilyen csajjal netes ismerkedésben, szerencsétlen csaj meg miután pár év múlva meghalt, vitte ennek is a súlyát

Értem h igazolni akarod magad, h jó így minden, de fontold meg

2022. ápr. 19. 18:52
 14/19 anonim válasza:
A legelső és legegyszerűbb, hogy ez jön be nekik. De számtalan lehet. Vannak olyan férfiak, akiket egyszerűen kerülnek a nők, hiába nincs vele semmi gáz, de egy ducibb csajt össze tud szedni, mert annak meg ez imponál. Lehet önbizalomhiány, hogy olyan csaj úgyse jön el velem, de azt még haza tudom vinni amott. Lehet megismerték egymást, és emberként, a személyisége miatt szeretett bele.....és így tovább lehet sorolni bármeddig.
2022. ápr. 19. 18:57
 15/19 A kérdező kommentje:

Értelek titeket. Nem igazolni akarom magamat semmi pénzért nem változtatnék magamon főleg nem azért mert akkor majd jobban tetszem a férfiaknak. Egyszerűen kíváncsi vagyok hogy mi motiválhatja azokat a férfiakat akik egy husibb lány mellett teszik le a voksukat.

Manapság egyre jobban öntudatra ébrednek a duci lányok hiszen eléggé ez folyik mindenhonnan persze fitnesd ipar mellett de valahol ennek is megvan a hírértéke. Egyre kevesebb duci nő dönt úgy hogy "ahh jó ez úgyse lesz jobb" gondolhat ja a férfi hogy na azt még haza tudom vinni mert valószínűleg semmi önbizalma mellette az én hiányom fel sem tűnik.

A betegség lehet ok azonban mondom nem minden duci lány rekedt meg azon a szinten hogy nincs ló jó a szamár is.

A személyiség szerintem is lehet indok de akkor ott nincs szexuális vágy szerintem. Nem az agya miatt kívánom mag a másikat. Akkor az a kapcsolat nem lesz hosszú életű.

Köszönöm a válaszokat. Jó egy kicsit belelátni a másik oldalba! :)

2022. ápr. 19. 19:10
 16/19 anonim válasza:
Ezek a férfiak nem azért vannak a párjukat mert azok ducik hanem mert szeretik őket. Bocsi de picit felszínes ha arra vágysz, hogy azért akarjon valaki veled lenni mert kövér vagy.
2022. ápr. 19. 19:37
 17/19 A kérdező kommentje:
Isten mentsen abszolút nem ez van bennem és sajnálom ha ez jött le abból amit írtam. De azért valljuk be kell, hogy szeressék ezt az alkatot. Hidd el tapasztalat, hogy a személyiség nem minden. Jó lenne ha így lenne de személyiség és alkat együtt kell hogy fontos legyen. A tapasztalatom főleg az, hogy a beszélgetés(ahol ugye az ember személyisége mutatkozik meg) megy ameddig nincs személyes találkozó mert akkor egyből jön, hogy huhh azt hittem kicsit más leszel mint a képen. Vagy a másik oldal, hogy katasztrófa a beszélgetés mert úgyis csak egyre megy ki a dolog, hogy összejöjjön egy molett nővel a szex. Középutat még nem tapasztaltam.
2022. ápr. 19. 19:45
 18/19 anonim válasza:
Én annyira nem látom ezt, amit írtál előtte. Vegyük magamat. Eléggé átlagos vagyok, max a séróm picit hosszabb mint az átlag, nem sokkal. 187 cm, 80 kg. Szerintem a ducibb lányok egymás között mondják azt, amíg szinglik, hogy ez nem tudna elvinni, az nem tudna....aztán amikor valaki odalép eléjük már leszarnak mindenkit csak a csávót nem. Ezt honnan veszem? A melóban 10-ből 9 duci nőt fel tudnék szedni minden erőlködés nélkül. Az átlagos testalkatú nőknél jóval szerényebb lenne az arány.
2022. ápr. 19. 19:56
 19/19 anonim válasza:
Basszus, milyen világot élünk? Látatlanban mérlegre állítunk egy nőt, hogy + 10 kg ok, +15 nem, fogyjon le? Jobban érdekel, hogy milyen a kisugarzásod, ha beszélgetünk egy órát, akarok-e többet. Hogy szépnek látlak-e az nem az alkatod függvénye, ahogy a vonzalom sem.
2022. ápr. 19. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!