Folyton olyanokba leszek szerelmes, akik már foglaltak, (pedig már nagyon vágynék egy társra), miért van ez? 25/L
Nagyon szívesen, örőmmel tettem.😉
Amikor a hiradóban látjuk, hogy késsel hasbaszúrta, ásóval leütötte, felpofozta, megverte, stb egyébb rémisztő dolgok.
Arról soha nem beszél a Fáma, hogy vajon mi lappang a dolgok hátterében.
Nagyon sokszor bizony a szexualitás, és az intimitás hiánya.
Mert az, hogy a háziasszony elsózta a pörköltet, az csak a közvetlen ok.
A háttérben, ami ezt a cselekményt kiváltotta, az bizony egész más. Mélyebre vissza nyúló okok.
Ha van intimitás, akkor kiborítjuk a pörköltet, és majd az ágyban megvígasztaljuk egymást. 😀😃
Nade ne kalandozzunk el, mert a kedves aranyos kis kérdező megharagszik ránk.😥🤭
10#
Igazad van.
Én 15 évet szenvedtem egy kapcsolatban, mert nem mertem megmondani, hogy nekem nem igazán jó az ami történik.
Amikor szex után csak a plafont nézed, és folyton arra a lányra gondolsz, akit előző nap a Lidl- ben láttál, akkor ott valami nagyon baj van.
12
Téged lapáttal vernélek agyon ezért a nagyon nagyon nagyon nőgyűlölő, undorító és nem mellesleg HAZUG, téves válaszodért.
Tedd azt, de valamit szerintem nagyon félre értettél.
Aztán lehet, hogy én fogalmaztam rosszúl. Bocsi-csi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!