Győri lányok! Lenne kedve valakinek ismerkedni? 16/F
Kistöki! Van egy 50ccm3 fűnyíród, amit motornak csufolnak 😂amit a szuleid vettek!nem vagy menő kistoki nem kell elszállni magadtol, úgy irod mintha mekkora nagy valaki lennel :D
Kondiba meg egy normalis súlyt nem birsz felemelni..
Jó neki!
Nekem 16 évesen még motorom sem volt, sőt kondizni sem volt időm menni a sok-sok lecke miatt. Akkoriban a beszélgetéseim is olyan szintűek voltak, mint a főzőtudományom. (Olyan rántottás.)
A késztetés bennem is meg volt már akkoriban, hogy "nyissak" a szebbik nem felé, de sajnos nem voltam elég bátor, ellentétben a kérdezővel.
(Szegény kérdezőt most biztos jobbnál jobb privátokkal bombázzák a Győri "bombázók".) :,D
Jó neki!
Nekem 16 évesen még motorom sem volt, sőt kondizni sem volt időm menni a sok-sok lecke miatt. Akkoriban a beszélgetéseim is olyan szintűek voltak, mint a főzőtudományom. (Olyan rántottás.)
A késztetés bennem is meg volt már akkoriban, hogy "nyissak" a szebbik nem felé, de sajnos nem voltam elég bátor, ellentétben a kérdezővel.
(Szegény kérdezőt most biztos jobbnál jobb privátokkal bombázzák a Győri "bombázók".) :,D
Milfek kiverik neki......
#2. Hozzászóló
Ki kell, hogy ábrándítsalak de egy 250cc 2ütemű full enduro motorom van. Mellesleg saját magam dolgoztam meg érte. :D
Látszik az értelmességed, ha ez neked nagyképűség "Mintha lennél valaki" akkor csak gratulálni tudok neked!
Az meg, hogy "egy normális súlyt" nem bírok felemelni az ne a te bajod legyen. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!