Szia, én értelmes-normalisnak gondolom magam, ezért szórakozóhely kilőve.
Munkahely, esetleg utcán ha többször is találkozunk és valamiféle visszajelzést kapok (mosoly, félénk köszönés, bármi), közös tanfolyam, esetleg kifejezetten társkereső oldalak, mellőzve a badoo-tik-tok-tinder és hasonszőrű oldalak tartalmait...
Előzőek alapján tulajdonképpen bárhol, ami alapoz arra, hogy közvetlenül és tartalmasan beszélgethessünk, ne csak felületes gyorstalpaló legyen.
#2-es vagyok: Sajnos viszont, hogy a nők számára a "normális férfiak" jellemzően a 100M Ft-os családi ház, min. 3-5 M Ft-os autó, évi 2× külföldi nyaralás és elvárt min. nettó 700+E Ft kategóriába esnek...
Jó, mondjuk így elvárva gyorsan korrigálom is magam, valóban nem is vagyok "normális"...
Bárhol is vagy, és bármit is csinálsz, mindenképpen nagyon nehéz.
Én azt mondom, hogy a társkeresés, az kb 35-40 éves korig van.
Ami ezután jön, az már inkább a szerencse kategória.
Vagy jársz jó időben jó helyen, és összeakadsz valakivel, vagy sajnos elkerül a szerencse, és maradsz egyedül.
A legjobb talán, ha nem törekszik az ember görcsösen, mert ha valaminek jönnie kell, az úgyis jönni fog.
Sajnos 40 fölött már csak a szerencsében bízhatunk.
Az is igaz, hogy sokat számít az anyagi helyzet, a munka, a lakás körülmèny, de én azt gondolom, hogy vannak még normális 2 lábbal a főldön járó rendes kis nők is, 40-50 körül is.
A nőknek is mondanám biztatás képpen, hogy vannak normális férfiak is. Nem akar mindenki az első találkozás után az ágyba rohanni.
Fől a fejjel drága sorstársaim.
Ne adjuk fel, csak azért se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!