Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan lány, akinek...

Van itt olyan lány, akinek még nem volt kapcsolata, barátja de már nagyon vágyik rá? Vagy csak egyszerűen vágyik a szeretetre, gyengédségre, ölelésre? 20/f

Figyelt kérdés
Írjatok bátran! Én fiúként ilyyen vagyok.

2022. febr. 26. 22:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

10

Nem, barátom, én csak azt gondolom, hogy minden ember szerethető úgy ahogy van, mindenkinek joga van a szeretetre. ÉN mindenkit szeretek és elfogadok, és én nem várnék el egy lánytól semmit azért, hogy szerelmes legyek belé. Mert a szerelem pont arról szól, hogy beleszeretünk a másikba akár első látásra, akár később, a kinézete, tulajdonságai miatt. Márpedig kinézete, tulajdonságai mindenkinek vannak, kedvesség, a mosolya, a haja színe, stb. És ez mindenkinek megvan. Ehhez persze később lehet tenni gyúrással vagy diplomával, jó állással, de azért, hogy valaki belém, vagy én valakibe szeressek, ezek nem kellenek, sőt! Ha én ezeket elérem, és ezután belém szeret egy lány, akkor én úgy fogom érezni, hogy csak ezekért szeret. Ez olyan, mintha azt mondaná, hogy figyelj, én nagyon szeretnélek téged, ha: lenne diplomád, jó állásod, okos lennél, kigyúrt, stb. Mindegy hogy most is van humorod, kedves vagy, segítőkész, sszerető, stb., nem számít. Ezek a sablon dolgok legyenek meg.

2022. márc. 7. 08:01
 12/14 A kérdező kommentje:

10

Nagyon jó válaszokat kaptam? Igen, csak nem a kérdésre. És még kérdés az is, hogy mire jók ezek a válaszok. De mondjuk nem is csodálkozom, valaki azt írta egy másik kérdésnél, hogy az igaz szerelem mint olyan, nem létezik, egy kapcsolat három dolgon alapul: pénz, kinézet, meg nem tudom mi volt a harmadik. Ezek után értem is a válaszokat.

2022. márc. 7. 08:02
 13/14 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ilyen idősen, még ilyen naiv vagy. Te tini álmokat kergetsz 20 évesen. Most erre mit mondjak? Határeset? Legyen, de lassan fel kell nőni és ne 40 évesen tedd, mert akkor már csak a B oldal marad amit képtelen leszel elfogadni. De sok sikert neked! Ezerből egynek sikerül az álomból életet átélni.
2022. márc. 10. 22:10
 14/14 A kérdező kommentje:

13

Mit értesz azalatt, hogy tini álmokat kergetek? Azért mert kicsit másképp ismerkedek mint mások? Hát így is megpróbáltam. És mi lene az a felnövés?

2022. márc. 10. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!