Feeder lányok, lenne kedvetek ismerkedni? :)
Csakhogy tisztázzuk, igen, ez a hízás fétisre vonatkozó kérdés. Nem igazán szeretnék veszekedést a kommentekben, szóval kérlek titeket mellőzzük a beszólásokat.
Rólam:
19 éves vagyok, az Dél-Alföldön élek, hogy pontosan hol, azt majd később :). 183cm magas vagyok, és 115 kiló jelenleg. Kedves, megértő embernek tartom magam, sok hobbim van, hogy néhányat említsek: rajzolás, olvasás, sorozatozás.
Velem nagyjából egyidős lányt szeretnék megismerni, aki támogatja ezt a dolgot, ha pedig segítene felszedni pár kilót, az különösen tetszene :)
Látom vannak akik megpróbáltak lebeszélni róla. Tulajdonképpen igazuk van. Nekem is valamilyen szinten megvan ez a fétis, de nem csinálom jelenleg és nem akarok extrém kövér se lenni. Ehhez nőt rettenetesen nehéz találni, a csajok 90%-a a vékony vagy a sportos, kockás hasú férfiakra bukik. Van egy kevés réteg akinek ez bejön és még talán azt is elnézné, hogy hízol és segítene is benne esetleg, de ez ritka.
Körülbelül olyan az egész, mintha fehér nyulat keresnél a havas tájon. Ott van az a pár darab, de nem fogod megtalálni nagy eséllyel.
Nekem az a tapasztalatom, hogy a nők még kevésbé vállalják fel ezt a fétist, és talán sokukban nem is tudatosul vagy nem vonzza az extrém kövérség, csak egy kb. közepes túlsúly.
Szerintem fogyj le olyan 90-100 kiló környékéra inkább és sportolj valamit, amit szeretsz. Azzal még lenne valamennyi felesleged, de nem lenne sok és ne várd a nőt, akinek ez tetszik, mert nincs értelme. Interneten az emberek meg bátrabbak, de lehet, hogy a valóságban nem vállalja már a dolgot.
League of Legends
Iron, bronz
Közös hízás esetleg? Bár azért kicsit messze vagy :(
19/l
Sziasztok, én is nagyon szívesen elhíznék valakivel ;)
29F
Nem tudom mi a baja itt sok embernek ezzel a dologgal, hisz már József Attila is megmondta:
"Etess, nézd - éhezem." :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!