Randiznátok, együtt lennétek olyan sráccal, aki náci eszméket vall, de a hétköznapokban normális, és veletek is kedvesen viselkedik?
Én ilyesmi srác vagyok. Most nem azt kell elképzelni, hogy ki van rakva Hitler képe a szobámba és amúgy mindenkit gyilkoltatnék.
De valamilyen megértem az elveit és valamennyire egyet is értek Hitlerrel.
Hogy miért?? Vannak olyanok akik egyszerűen nem valók a társadalomban, az arányokat tekintve ezt lehet vetíteni faji alapon is. De szerintem nem ez a legjobb módja és nem feltétlenül kell bele keverni a faji, vallási hovatartozást. Igen, tisztogatott és próbálta megoldani a saját módján az általa feltételezett problémát. Ezzel eddig egyet értek. De sokkal humánusabban kellett volna csinálni a dolgokat. Amik ott mentek azok nem igazán kivégzések voltak, inkább kínzások.
Másik dolog, hogy nagyon belekeveredett a rasszizmus. Inkább azokat kellene likvidálni akik nem valók a társadalomban. Ezek pedig szerintem a gyilkosok, pedofilok, erőszaktevők.
Rasszistával, antiszemitával, xenofóbban igen.
Náci-német-SS imádóval nem, ők a magyarok ellenségei voltak.
16.-ra.
Igen. Elfoglalták az országot. Mint a ruszkik, törökök, mongolok, osztrákok, ...
#16 Hát képzeld el, hogy a németek se akartak olyan sok jót nekünk. Pl.: Kassa bombázása, Teleky halála, a Vajdaság megtámadása, Horthy István elleni titkos merénylet, stb.
De az oroszok sem voltak jobbak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!