Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Randiznátok, együtt lennétek...

Randiznátok, együtt lennétek olyan sráccal, aki náci eszméket vall, de a hétköznapokban normális, és veletek is kedvesen viselkedik?

Figyelt kérdés
( nem én vagyok a srác, a kérdés elméleti, nem is provokáció. Szimplán érdekel. )

2022. febr. 17. 13:53
1 2 3 4 5
 11/45 anonim válasza:

Én ilyesmi srác vagyok. Most nem azt kell elképzelni, hogy ki van rakva Hitler képe a szobámba és amúgy mindenkit gyilkoltatnék.

De valamilyen megértem az elveit és valamennyire egyet is értek Hitlerrel.

Hogy miért?? Vannak olyanok akik egyszerűen nem valók a társadalomban, az arányokat tekintve ezt lehet vetíteni faji alapon is. De szerintem nem ez a legjobb módja és nem feltétlenül kell bele keverni a faji, vallási hovatartozást. Igen, tisztogatott és próbálta megoldani a saját módján az általa feltételezett problémát. Ezzel eddig egyet értek. De sokkal humánusabban kellett volna csinálni a dolgokat. Amik ott mentek azok nem igazán kivégzések voltak, inkább kínzások.

Másik dolog, hogy nagyon belekeveredett a rasszizmus. Inkább azokat kellene likvidálni akik nem valók a társadalomban. Ezek pedig szerintem a gyilkosok, pedofilok, erőszaktevők.

2022. febr. 17. 16:08
 12/45 anonim válasza:

Rasszistával, antiszemitával, xenofóbban igen.

Náci-német-SS imádóval nem, ők a magyarok ellenségei voltak.

2022. febr. 17. 16:18
 13/45 anonim válasza:
Nem. Semmiféle emberi kapcsolatot nem akarok ilyen emberekkel tartani, nemhogy randizni.
2022. febr. 17. 16:22
 14/45 anonim válasza:
Esélyt sem kapna az ilyen
2022. febr. 17. 16:25
 15/45 anonim válasza:
Isten ments nem
2022. febr. 17. 16:27
 16/45 grafno válasza:
A németek voltak a magyarok ellenségei? Nah bumm. Lehet megint elő kellene venni a törikönyveket.
2022. febr. 17. 16:45
 17/45 anonim válasza:

16.-ra.

Igen. Elfoglalták az országot. Mint a ruszkik, törökök, mongolok, osztrákok, ...

2022. febr. 17. 17:03
 18/45 anonim válasza:

#16 Hát képzeld el, hogy a németek se akartak olyan sok jót nekünk. Pl.: Kassa bombázása, Teleky halála, a Vajdaság megtámadása, Horthy István elleni titkos merénylet, stb.

De az oroszok sem voltak jobbak!

2022. febr. 17. 17:18
 19/45 anonim válasza:
Én libsikkel nem, náci jöhet.
2022. febr. 17. 17:23
 20/45 anonim válasza:
Fideszessel sem, nemhogy nácival.
2022. febr. 17. 17:37
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!