Meleg kamaszként hol tudnék korombeliekkel (17-21) ismerkedni párkapcsolat céljából?
Ahogy látom itt főleg alkalmit keresnek az emberek, ami elég távol áll tőlem, illetve 17 évesen a szórakozóhelyek és a társkereső oldalak sem játszanak (a koromról pedig nem akarnék hazudni).
Futó kalandok helyett rendes kapcsolatra vágynék olyannal, akivel lehet beszélgetni és mellettem van.
Van esélyem hozzám hasonló embert találni, vagy inkább ne stresszeljek rá, és lesz ami lesz?
17/f
Pl itt velem kedves kérdező
Írtam neked
Jó kérdés, én is erre lennék főként kíváncsi! De sajnos nem egyszerű...
19/p
melegvagyok.hu
Szimpozion Egyesület - keress rá.
De százával vannak korodbeliek, ha jól körülnézel.
Nekem a 15-18 évesek a kedvenc korosztály már 30 éve ;)
Nekem írhatnak 16-23 évesek!
Én 20 vagyok. Fiú
Sajnálom, hogy ilyen kérdésekkel kell szembe nézned
:(
A társaságtól függ, higy mennyire elfogadoak,az meg a szerencsetol kicsit. Van egy meleg osztálytársam, igazából nem beszélünk róla, de 100% és mindenki szereti.
Szerintem várd ki, jön minden, amit megirt neked a jövő,tetszik vagy nem. Szórakozóhelyek sztem klassz ötlet, ha figyeltek egymásra barátokkal ill én a tarskeresotol sem félnék, majdnem 18 vagy,vagy x hónap és várd ki. Online körökben próbálkozz
Online vigyázz, nagyon sok a kamus, na meg a 40+.
Rendes kapcsolatra sokan vágyunk, csak hát ahhoz kompatibilis partnert találni a legnehezebb. Neten hatványozottan igaz.
Legtöbben csak alkalmiznak, romantikára, összebújásra és hasonlókra a többség nem vevő.
22f/a
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!