Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak olyan instagram felhasz...

Vannak olyan instagram felhasználók akik rendőrök és posztolnak erről?

Figyelt kérdés

Hiába tag-eltem be hogy rendőr vagy rendőrnő alig pár képet ad fel. Ha persze police-rá keresek van, de ott is kb 100-ból ha 1 lehet magyar.

Tudtok ilyen felhasználókat?

Vagy miért nincsenek kint ilyen képek?

2022. jan. 22. 10:19
 1/6 anonim válasza:

Egyrészt a munkájáról nem posztolhat, ez szigorúan tilos ebben a szakmába.

Másrészt a magánéletét is csak korlátozottan teheti fel az internetre.

Harmadrészt minek kellene nyilvánosan rendőrködnie? Ha nem is privát a profilja, akkor se lenne senkinek semmi köze ahhoz, hogy hogy jár munkába, mit lát, milyen outfitje van.

2022. jan. 22. 10:45
 2/6 anonim válasza:
Ha az embernek már van munkája, akkor nem annyira "él" az interneten. Nincs kedvünk munka közben folyamat fotózgatni meg posztolgatni. Ennél sokkal fontosabb dolgok vannak előtérbe. Meg persze nem is lehet mindent. Van sok videó fent a neten, de ott is kivágják a lényeget. A kocsikázás meg annyira nem érdekes.
2022. jan. 22. 11:13
 3/6 anonim válasza:

Hivatalosan nem lehetne, de vannak. Sok hülye fiatal, meg 1-2 öregebb is.

Nem is értem, mitől ennyire bátrak, és azt sem, hogy miért nem rakják ki őket.

2022. jan. 22. 12:49
 4/6 anonim válasza:
Én a rendőrök "fölött állok", de nem posztolom ki, jobb,ha nem is tudják, mi a munkám. A rendőrök helyében sem posztolnám ki.
2022. jan. 23. 13:10
 5/6 anonim válasza:
Én a "rendőrök fölötti fölött" állok, de én se posztolnám.
2022. jan. 23. 13:25
 6/6 anonim válasza:
:)
2022. jan. 23. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!