Csajok arra gondoltam,hogy akinek van kedve beszélgetni,ismerkedni az írjon nekem nyugodtan szívesen beszélgetek. Na? 29/N
Én már gondoltam rá, hogy kiírom a saját kérdésemet: budapesti BARÁTNŐT keresek a középkorúak kategóriájában...
Korosztály számít, kedves kérdező? :)
Társat én sem keresek - egyelőre megcsömörlöttem a vallási sérült férfi ismerőseim fura szokásaitól (egyházi kapcsolatok.)
Szívem legmélyén elmennék apácának. Nagyon introvertált, kevés beszédű vagyok a valóságban.
1-es válaszoló voltam.
2-es válaszoló.
Nos nyugodtan írhatsz nem számít a korosztály.:)
Bocsánat kijavítom a tévedésemet: az 4-es és a 5-es válaszoló EGY ÉS UGYANAZ A SZEMÉLY!
A télies hosszabb sötét időszak lelassította a bioritmusomat. Lassabban és nehezebben érzékeltem a reggeli órákban a számok változását a szövegdobozok bal felső sarkában.
Kicsit jobban kapkodtam a kelleténél a válaszokkal. Elnézést Kedves Kérdező - ez volt az egyetlen tévedésem a számozással eddig több év alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!