Lehet ilyen lányt találni, akár itt, vagy más oldalakon?
Pár hónapja már írtam ki ezzel kapcsolatban egy kérdést, de nagyrészt csak elküldtek a francba, nemtudom miért.
Őszintén: Létezik olyan korombeli lány, akinek kevés barátja van, nem bulizós, visszahúzodó, de nyitott sokféle témáról beszélgetni, szeretne kettesben kirándulni, sétálni, összebújva sorozatozni?
Nem csak a tiktokon lóg egésznap, nem 2 szóval válaszol mindenre, vannak konkrét érdeklődési körei esetleg, és egy kapcsolatot ő is úgy képzel el, hogy a lehető legtöbb szeretetet megadjuk egymásnak, és bajban is kitartunk egymás mellett?
Külsőre nincsenek nagy igényeim, de persze kell hogy tetszünk is egymásnak, viszont a belsőt fontosabbnak találom.
Tudom, hogy nehéz megtalálni az "igazit", eddig egy lány volt az életembe, akivel kölcsönösen szerelmet éreztünk egymás iránt, a nagy távolság miatt azonban nemtudtunk együtt lenni.
Kicsit az is lehangoló, hogyha elkezdek beszélgetni valami letölthetős chat oldalon, vagy társkeresőn, és ha találok is egy visszahúzódó lányt, az esetek nagyrészében animés, és ha én nemszeretnék minden egyes pillanatban animéről meg anime karakterekről beszélni akkor letilt a picsába, a másik véglet amikor egyszerűen nemlehet rendesen kommunikálni egy lánnyal, hiába próbálok témákat felhozni, mindenre kapom a 2 szavas válaszokat, így meg nehéz rendesen ismerkedni, és hogy őszinte legyek unalmas lánnyal nincs is kedvem.
Nem mondom, hogy én marha izgalmas vagyok, de szerintem velem könnyen el lehet beszélgetni akarmiről, szeretek viccelődni is, meg hülyéskedni, sajnos akárhogy próbálok, neten, élőbe ilyen lányt találni, nagyon nem sikerül.
Ha esetleg valaki magára ismer a leírtakban, és hasonló korú lány, aki hajlandó ismerkedésre, és lehetőleg nem tűnik el 4 darab üzenetváltás után, az persze írjon, de az alap kérdésem: Van olyan beszélgetős alkalmazás, társkereső, vagy akármi, ahol nagyobb eséllyel találok ilyen lányokat, vagy ebben ne reménykedjek?
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!