Van itt olyan 16-30 év körüli nő, aki ismerkedne 30 éves fiúval és szingli?
Figyelt kérdés
Én 180 cm magas vagyok, sportosabb, de vékony alkat, barna haj, kék szem.2021. dec. 11. 16:20
41/45 anonim válasza:
#32: Úgy látom, neked sem sikerült agyat növesztened, akkor meg miért osztod ki a kérdezőt?
2021. dec. 11. 21:54
42/45 anonim válasza:
hagyjátok már a kérdezőt
ha neki ez a korosztály belefér akkor belefér
várja a jelentkezőket
nem kényszerít senkit semmire
2021. dec. 11. 22:30
43/45 A kérdező kommentje:
40, miért gond az, hogy itt próbálok? Bárhol szabad. Természetesen nem CSAK itt próbálok. Folyamatosan ismerek meg új embereket mindenhol, egyel több hely, egyel több esély arra, hogy megtaláljam a hozzám illő párt :)
2021. dec. 12. 00:17
44/45 anonim válasza:
Hat nekem biztos elvenne a kedvem itt a sok kam felhasznalo 😀 max ha egybol felhiv videochaten mert aztse hinnem el h no
2021. dec. 12. 11:38
45/45 anonim válasza:
#43, 44: Sok a kamu, de még több a rosszindulatú és a lelki sérült ember. Én próbálom innen távol tartani magam és neked is ezt ajánlom, kérdező. Próbálkozz inkább máshol és lehetőleg ne online, hidd el, jobban jársz.
2021. dec. 12. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!