BME-n egyszerű ismerkedni?
5. félévben vagyok.
Specializáció választás után, tehát a 4. félév végén volt egy nagy szortírozás, hogy ki tud jelentkezni specializációkra.
Itt jelenleg meglepően sok a lány, mert kiesett a "butább" réteg és azok nagy része fiú volt, így megnőtt a létszámuk.
Első félévben 13% lánnyal indultunk. (Ezzen a számmal bükszélkedtek szülői fórumon szóval valós)
Most szerintem ez megduplázódott, ami mindig kevés.
Plusz azok akik bent maradtak tipikusan olyan lányok akikkel nem feltétlenűl akarsz ismerkedni.
Meg amúgy is folyamatosan körbe veszik őket a "kanos, de csajozni nem tudó" VIK-es fiúk.
Tehát nem.
😆 a BME vagy 10 épületből áll. CH, K, Q, I, F, E, R-re emlékszem így hirtelen. Én pont szintén mérnökinfóra jártam, a felsorolt épületek közül mindegyikben volt órám a CHt kivéve, ott csak ZH volt. Egyébként meg nagyon kevés a vonzó lány
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!