Fiatal felnőttek, Ti hol szoktatok ismerkedni ha már dolgoztok és kevés a lehetőségetek?
Munkahelyen nincs lehetőséged, társaságba már nem jársz/vagy ott sincs lehetőség. Akkor mi megoldás?
22-28 év közöttiek érdekelnének legfőképpen.
Koncerteken, szórakozóhelyeken.
25/F
Én gyerekkoromtól motorozok, és a mindennapokban is igyekszem éreztetni ezt mások felé, én pár éve megragadtam a lehetőséget és írtam annak a csajnak, akit épp láttam az egyik városrészben, az elágazásnál, a hangra ő is felfigyelt mert felém nézett, 2 nap után írtam neki hogy valószínűleg őt láttam a zebránál, és nem tagadta le, aznap hosszasan beszélgettünk, még tartott a nyár és megkérdeztem volna-e kedve gurulni velem egy délután.
Nem használtam ki a helyzetemet, rábíztam az időre, mert volt olyan hogy a csaj csókolt először.
Én legutóbb egyszer vettem belépőt egy rapper miatt, akire kíváncsi voltam, de az ott hagyott lóvén kívül, nem volt átütő élmény.
A hétköznapokban meg úgyis magamra vonzom a tekintetét annak akinek bejönnek a motoros srácok, én ebbe hiszek, ez az életem, szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!