Hogyan ismerkedhetnék, ha a külsőm miatt keresztül néz rajtam az összes lány, nő?
Neten is próbálkoztam már, de itt meg még rosszabb...
28/F
12# Nem olyan rossz ám a helyzet. Legalább nyugodtan állhatsz a tévé előtt míg nézem, és mivel nincs tested, olcsó a fenntartásod.
Várjunk csak... Lehet most is itt vagy mellettem? :O
Most őszintén... Mit vártál?
Csak fordítsd meg egy picit a helyzetet... Te jobban láthatatlan vagy mint én, és talán most már picit kétszínűbb is...
Eskü én imádok játszani, játszadozni... de ezt csak megfelelő emberrel teszem. Rólad meg még csak annyit sem tusok, hogy fiú vagy e vagy lány... se a korod... de még csak a neved sem... A külsődről, a személyiségedről nem is beszélve... (Magam már meg sem említve...) Most őszintén... Van jobb dolgom is mint láthatatlanul, láthatatlan embereket kukkolni... Jobb szeretek valós emberekkel foglalkozni. Ha te valóságos lennél, már reg privátban beszélnénk, rég privátban írtál volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!