Meséltek leggázabb, legviccesebb randikat, tinder/egyéb társkeresős beszélgetéseket, eseteket?
Vicces nem volt csak volt amikor a csaj brutális kövér volt élőben es egyik csaj meg büdös is volt raadasul.
Olyan is volt hogy munka utan találkoztam vele es a csaj szakács volt, gondolhatjatok hogy milyen kaja szaga volt pedig az utcán találkoztunk.
Olyan is volt aki lepattintott aztan kesobb ram írt hogy hazavinném e mert sokára jon a busz. Nem vittem haza.
Nekem a leggázabb randim egy brutálisan szaar film miatt következett be... Kilépve a moziból közös megegyezéssel búcsúztunk el egymástól olyan rossz volt a film. Pedig a csaj maga volt a végzet asszonya.
28/F
Legkínosabb nem érdekel?
Mindketten eléggé "bejöttünk" egymásnak, csak rögtön szexet akart. Nekem ez első találkozásra sehogyan sem megy.
Szakítás volt a vége néhány nap után. Nehezen vertem ki a fejemből, de tudtam, hogy egy idő után már nem fog hiányozni.
Ezen az oldalon kezdtünk privátban beszélgetni. Telefonszámcsere és találkozó a nyáron. (Elfelejtettem egy időre a covid vészhelyzetet.)
Más körülmények között szerintem működhetett volna hosszabb ideig is. De most már mindegy. Jó ez így.
47N és 35F (35F a nyári - július 19.-i - egyszeri flört.)
Talán a vicces kategóriába sorolnám
távkapcsolatból először találkoztam barátnőmmel a repülőtéren és mikor meglátott megakart ölelni, de nem tudta mit csináljon a táskájával így szó szerint eldobta a levegőbe... Jó tanács nem dobálunk táskákat a repülőtéren, de így legalább biztonságban tudhattuk az első találkozásunkat 4-5 őr társaságában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!